Jovetić: Pokazali smo u Podgorici da možemo da igramo sa Srbijom - biće dobar meč, lijep ambijent, neka pobijedi bolji

Kapiten Crne Gore nakon meča Lige Evrope razgovarao sa novinarima u Srbiji

14359 pregleda 12 komentar(a)
Jovetić i Nemanja Gudelj tokom prvog meča u Podgorici, Foto: FSCG
Jovetić i Nemanja Gudelj tokom prvog meča u Podgorici, Foto: FSCG

Još 11 dana ostalo je do utakmice koja bi mogla da bude odlučujuća u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. Fudbaleri Crne Gore 17. oktobra u Beogradu će protiv Srbije juriti trijumf, koji bi u slučaju da "orlovi" izgube u Budimpešti tri dana ranije, mogao da im otvori vrata šampionata u Njemačkoj.

Kapiten "sokola" Stevan Jovetić u četvrtak veče je sa Olimpijakosom gostovao kod TSC iz Bačke Topole (2:2), a nakon meča Lige Evrope razgovorao je sa novinarima iz Srbije i o pomenutom meču u kvalifikacijama.

"Naravno, bitna utakmica. Srbija ima dva boda više i u prednosti je, ali i mi smo tu. Pokazali smo u prvom meču u Podgorici da možemo da igramo sa tom reprezentacijom - sigurno će biti dobar meč, lijep ambijent i neka pobijedi bolji", istakao je Jovetić.

Crnogorski fudbaler je tokom ljeta bio bez kluba, a od kada je stigao u Pirej, čekaju ga po dva meča sedmično, uz to i obaveze u reprezentaciji. Novinare je zanimalo i da li ima snage za sve.

"Za Crnu Goru uvijek morate da imate snage", istakao je Jovetić.

TSC je novo ime na evropskom nebu, iz regiona u Uefinim takmičenjima učestvuje još nekoliko ekipa iz regiona, dok su crnogorski klubovi i dalje daleko od takvih priča.

"Radujem se uvijek kada ekipe sa prostora bivše Jugoslavije napreduju i igraju evropska takmičenja. Nadam se da će uskoro i neka crnogorska ekipa igrati tako nešto", ne krije Jovetić.

Bonus video: