Mektominej je junak Mančester junajteda, Čelsi izlazi iz krize

Junajted nakon preokreta savladao Brentford 2:1, a oba gola u sudijskoj nadoknadi postigao Skot Mektominej

5120 pregleda 0 komentar(a)
Mektominej proslavlja pogodak, Foto: Reuters
Mektominej proslavlja pogodak, Foto: Reuters

Veliki preokret i velika pobjeda Mančester junajteda u 8. kolu Premijer lige - "đavoli" su danas na "Old Trafordu" savladali Brentford nakon preokreta (2:1), a oba gola i oba u sudijskoj nadoknadi postigao je Skot Mektominej.

Junajted je prekinuo niz od tri poraza u svim takmičenjima i upisao bitnu pobjedu.

Brentford je vodio od 25. minuta, kada je, nakon loše intervencije Lindelefa, Jensen savladao Onanu.

Junajted imao inicijativu, u finišu meča su Garnaćo i Fernandeš imali šanse, poništen je gol koji je postigao Marsijal, a onda je na scenu stupio Skot Mektominej.

Reprezentativac Škotske je u 94. minutu odbijenu loptu, nakon udarca Daloa, sproveo u mrežu, a onda je u 97, poslije asistencije Megvajera, kompletirao preokret.

A bolji dani su i pred Čelsijem, koji je u gostima, nakon preokreta, savladao Barnli (4:1) i upisao drugu pobjedu zaredom u Premijer ligi.

Domaći su poveli kada je u 15. minutu kada je Odober savladao Sančesa, a onda je tri minuta prije kraja prvog poluvremena autogol postigao Al-Dahil i Čelsi je izjednačio.

Preokret je kompletirao Palmer iz penala poslije četiri minuta igre u drugom poluvremenu, a nakon toga su se u listu strijelaca upisali Sterling i Džekson.

Everton je na "Gudisonu" savladao Bornmut 3:0, dok je Fulam na domaćem terenu bio bolji od Šefild junajteda 3:1.

Bonus video: