Transferi uživo: Nova meta Barse je igrač Čelsija, Ronaldo opet nezadovoljan

Pratite ljetnji prelazni rok na portalu "Vijesti"
77 pregleda 0 komentar(a)
Vilijan, Foto: Reuters
Vilijan, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.08.2017. 20:34h

22.20 - Današnji blog posvećen transferima zaključićemo informacijom da je Lazar Marković potpisao ugovor sa Lansom.

22.02.- Proricali su mu kraj karijere nakon teške povrede, a Zlatan Ibrahimović vraća se na teren prije svih prognoza ljekara. Opširnije

21.48 - Danac Jans Striger Larsen preći će bečke Austrije u Udineze. Italijanski mediji navode da se defanzivac već nalazi na ljekarskim pregledima na sjeveru Italije.

21.36. - U toku su i revanši posljednjih pet mečeva plej ofa za plasman u Ligu šampiona. Nakon 45 minuta Liverpul vodi protiv Hofenhajma 3:1, CSKA u meču sa Jang Bojsima 1:0, Kopenhagen u susretu sa Karabagom istim rezultatom, dok je neriješeno u mečevima Sparta - APOEL 0:0 i Steaua - Sporting 1:1.

21.31 - Filipe Kutinjo se sprema da javno kaže da želi da napusti Liverpul po svaku cijenu. Opširnije

21.18 - Čelsi nije odustao od Aleksa Okslejda Čemberlejna. Na "Stamford bridžu" spremili su 35 miliona funti za transfer igrača Arsenala koji bi u redovima šampiona Premijer lige primao 100 hiljada funti sedmično.

21.01 - Karlos Baka se i zvanično preselio u Viljareal. Kolumbijski reprezentativac dočekan je sa ovacijama na "Madrigalu".

20.45 - Serđi Samper nije u planovima Ernestea Valverdea, pa će 22-godišnji vezista Barse sljedeću sezonu provesti na pozajmici u Las Palmasu.

20.18 - Totenhem je potvrdio dolazak Dejvinsona Sančeza. Doskorašnji fudbaler Ajaksa potpisao je šestogodišnji ugovor sa londonskim klubom.

19.59 - Juventus je aktivan u finišu prelaznog roka. "Stara dama" će ponuditi 40 miliona eura Romi za Kevina Strotmana.

19.35 - Barselona na sve načine pokušava da nadomjesti odlazak Nejmara. Nova ideja čelnika "blaugrane" je fudbaler Čelsija Vilijan za kojeg bi morali da izdvoje najmanje 60 miliona eura.

19.20 - Sem Slukas je prešao iz Hala u Svonsi za 17,8 miliona eura. Postao je drugi najskuplji igrač "labudova" poslije Španca Borhe Bastosa koji je koštao 200 hiljada eura više.

18.47 - Lacio sprema ponudu od devet miliona eura za napadača Vest Hema Diafru Sakoa.

18.36- Juvenus traži zamjenu za Leonarda Bonućija, a prvi pik uprave "stare dame" je Škodran Mustafi. Reprezentativac Njemačke je prošlog ljeta u Arsenal stigao iz Valensije.

18.21 - Andre Gomeš se nije snašao u Barseloni pa bi mogao da napusti "blaugranu". Spekuliše se da je za njegove usluge zainteresovan menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo.

18.06 - Klaudio Markizio neće preći u Milan. Iskusni vezista na Tviteru je potvrdio da ostaje u Juventusu.

17.35 - Ponovo o Barseloni. Ovoga puta nije riječ o pokušajima da se dovede zamjena za Nejmara, već o igraču za budućnost.

Mediji iz Katalonije javljaju da se Barsa interesuje za 19-godišnjeg krilnog napadača PSV-a Stivena Bergvajna, kao igrača za budućnost.

Barsa će, navodno, pokušati da ga dovede u januaru....

17.32 - Mančester siti je ponudio 20 miliona eura Espanjolu za mladog beka Arona Martina (20), javljaju španski mediji.

Martin je bio član reprezentacije Španije do 19 godina, koja je osvojila titulu prvaka Evrope, a smatraju ga velikim talentom i budućim članom A tima.

17.30 - Totenhem je potpisao argentinskog golmana Paula Gazanigu iz Sautemptona do 2022. godine.

17.05 - PSŽ je ponudio Napoliju sedam miliona eura za Pepea Reinu.

Španski golman mogao bi u Parizu da zaradi 3,5 miliona eura po sezoni, javlja novinar Đanluka di Marcio.

16.05 - Bajern zaista želi Julijana Drakslera, javljaju njemački mediji.

Iz Minhena je, navodno, u Pariz stigla ponuda od 40 miliona eura.

15.55 - Mirko Vučinić je prije sedam godina bio na vrhuncu karijere. Sada, 35 dana prije 34. rođendana nema klub. Opširnije čitajte ovdje.

15.45 - Španski "El Pais" piše da još nije sasvim izvjesno da će Kristijano Ronaldo ostati u Realu. U junu su svjetski mediji javljali da je Portugalac nezadovoljan u Španiji, zbog procesa koji se vodi protiv njega pred poreskim organima.

Nezadovoljstvo se smirilo, ali je ponovo buknulo odlukom Fudbalskog saveza Španije da bude suspendovan pet mečeva, zbog guranja sudije, nakon dobijenog crvenog kartona protiv Barselone.

"Ronaldo trenira punim intezitetom, ali njegovo nezadovoljstvo je veliko. Osjeća da je na udaru svih. Nije isključeno da će se do 31. avgusta odlučiti na radikalnu mjeru", piše "El Pais".

15.00 - Nekada najskuplji fudbaler u istoriji Mančester junajteda, Bugarin Dimitar Berbatov karijeru nastavlja u Indiji, u ekipi Kerala Blasters.

13.20 - Real je miran u prelaznom roku. Zbog čega - pročitajte ovdje.

13.00 - PSŽ nema namjeru da proda Anhela di Mariju, javljaju francuski mediji.

Argentinac se pominje kao alternativa za Kutinja i Dembelea u Barseloni...

Katalonski "Sport", međutim, tvrdi suprotno - da je Di Marija blizu "Nou kampa", navodno za 50 miliona eura.

10.50 - Kada i ako dođe nova ponuda Barselone za Filipea Kutinja na adresu Liverpula odgovor će biti isti - Brazilac ne ide, nije na prodaju, javljaju engleski mediji.

10.30 - Everton je ponudio 30 miliona eura za igrača Benfike Raula Himenesa.

Portugalski klub, međutim, traži mnogo više - čak 50 miliona.

10.00 - Strijelac pobjedonosnog gola za Portugal u finalu Evropskog prvenstva - napadač Lila Eder, pozajmljen je Lokomotivi iz Moskve do kraja sezone.

9.50 - Barselona ne samo da nije odustala od Filipea Kutinja, već je uputila novu ponudu - 101 milion funti odmah i još 37 na ime bonusa, javlja britanski "Skaj sports".

9.35 - Nenad Krstičić je novi vezista Crvene zvezde. Dolazi iz Alavesa, a prethodno je igrao u Sampdoriji.

Krstičić (27) će biti na raspolaganju treneru Milojeviću za duel sa Partizanom u nedjelju.

9.25 - "Mundo deportivo", list blizak Barseloni, javio je jutros da je katalonski klub odustao od Žana Mišela Serija, veziste Nice.

"Odluka je sportska, a ne finansijska, jer su sve strane postigle dogovor oko transfera", piše list.

9.20 - Sevilja se plasirala u Ligu šampiona i sada bi konačno mogla da napravi posljednji korak ka dovođenju Stevana Jovetića. Opširnije čitajte ovdje.

9.15 - Na zvaničnom tviter profilu Barselone pojavila se informacija da je Anhel di Marija novi igrač katalonskog kluba.

Riječ je, međutim, o dezinformaciji - iz kluba je saopšteno da je u pitanju hakerski napad.

9.05 – Brazilska televizija “Globo” javlja da je napadač Fluminensea Vendel (19) blizu Pari sen Žermena i da bi transfer mogao da se završi u januaru.

Vendelova cijena je oko 10,5 miliona eura, a delegacija Fluminensea primijećena je na “Parku prinčeva”, na utakmici sa Tuluzom.

9.03 – Njemački “Bild” javlja da je direktorka Čelsija Marina Granovskaja kontaktirala Tomasa Tuhela, bivšeg trenera Borusije Dortmund.

Tuhel je bez posla, a čelnici Čelsija žele da ne nađe klub, kako bi kada Antonio Konte ode, on došao na “Stamford bridž”.

Konte nije zadovoljan kako je odrađen prelazni rok, a engleski mediji su ubijeđeni da neće dočekati kraj sezone na klupi šampiona.

Podsjećaju da su Klaudio Ranijeri i Žoze Murinjo dobili otkaze nakon što su osvojili prvenstvo…

9.00 – Monako je ponudio 50 miliona eura Ajaksu za Danca Kaspera Dolberga. Da li je to znak da Kilijan Mbape odlazi u PSŽ?

Bonus video: