Marka: Nema prepreke za Jovetića; Beriso: On je izuzetan fudbaler

"Jovetić želi u Sevilju, Sevilja traži pojačanje u napadu - njegov dolazak bio bi i poklon navijačima, koji su ga zavoljeli tokom drugog dijela prošle sezone", piše list
50 pregleda 0 komentar(a)
Jovetić, Foto: Estadio Deportivo
Jovetić, Foto: Estadio Deportivo
Ažurirano: 23.08.2017. 07:05h

Sevilja je u Ligi šampiona, više ne postoji prepreka za dolazak Stevana Jovetića, piše danas španska "Marka".

"Jovetić želi u Sevilju, Sevilja traži pojačanje u napadu - njegov dolazak bio bi i poklon navijačima, koji su ga zavoljeli tokom drugog dijela prošle sezone", piše list.

Trener Sevilje Eduardo Beriso na pres konferenciji nakon meča sa Bašakšehirom je potvrdio da mu je potreban napadač, a na pitanje da li se Jovetić uklapa u profil igrača, kakav mu je potreban odgovorio je:

"Naravno. On je izuzetan fudbaler".

I list iz Sevilje "Eldesmarke" na naslovnoj strani donosi vijest da je naredni korak čelnika Sevilje - dovođenje Jovetića, uz napomenu da "ima još opcija".

Prije dva dana, Jovetićev agent Falji Ramadani je rekao da njegov klijent ne može da "čeka Sevilju cijelog života", dok su španski mediji juče javili da je i Valensija zainteresovana za crnogorskog reprezentativca.

Poznato je, takođe, da je Jovetić odbio ponude iz Engleske, iz Njukasla i Brajtona, a odavno se zna da je Sevilja njegov prvi (i jedini) izbor.

Bonus video: