Samardžić: Pažnja na Krstovića, Crna Gora je u naletu i biće nezgodan rival

Ofanzivni vezista Srbije i Udinezea pred meč sa našom selekcijom koji se igra u utorak u Beogradu

4032 pregleda 0 komentar(a)
Samardžić, Foto: FSS
Samardžić, Foto: FSS

Crna Gora danas (18h) dočekuje Liban u prijatelsjkom meču, Srbija će u četvrtak igrati protiv Mađarske u Budimpešti u kvalifikacijama, a onda u utorak "sokolovi" i "orlovi" sudariće se u Beogradu - u utakmici koja bi mogla da bude odlučujuća u borbi za Evropsko prvenstvo.

U reprezentaciji Srbije, logično, trenutno se više govori o utakmici u Budimpešti, ali momci Dragana Stojkovića znaju i koliko je bitan meč i nakon toga - sa našom selekcijom.

"Očekuju nas dvije veoma teške utakmice koje rješavaju mnogo toga u borbi za prva dva mjesta u grupi - poslije Mađarske, dočekujemo Crnu Goru i svakako da bi nam podrška gledalaca bila od neprocenjivog značaja", poručio je Lazar Samardžić, momak rođen u Berlinu koji se odlučio da igra za Srbiju.

Ofanzivni vezista Udinezea pohvalio je Crnu Goru.

"Oni su u rezultatskom naletu, igraju dobro i biće nam vrlo nezgodan rival" dodao je Samardžić.

Kako prenose mediji u Srbiji, naglasio je da bi posebnu pažnju trebalo obratiti na crnogorskog napadača i momka koji blista u Lećeu Nikolu Krstovića

"Međutim, i naši protivnici imaju koga da se plaše jer Aleksandar Mitrović nema namjeru da stane sa golovima u reprezentaciji", poručio je Samardžić.

Meč na "Marakani" u utorak počinje u 20.45h.

Bonus video: