Aljoša Asanović i Olivije Dolja u posjeti FSCG

Jedna od tema razgovora, kako se navodi, bila je i pilot projekat FSCG ,,Škola fudbala FSCG"

7402 pregleda 4 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Senior menadžer za razvoj omladinskog fudbala u Evropskoj fudbalskoj asocijaciji (UEFA) Olivije Dolja i UEFA ekspert za razvoj omladinskog fudbala, nekadašnji jugoslovenski i hrvatski reprezentativac Aljoša Asanović boravili su prethodnih dana u posjeti Fudbalskom savezu Crne Gore, saopšteno je iz te asocijacije.

Dolja i Asanović razgovarali su sa čelnim ljudima FSCG, predsjednikom Dejanom Savićevićem i generalnim sekretarom Momirom Đurđevcem, kao i direktorom Kancelarije za omladinski fudbal Mojašem Radonjićem o trenutnom stanju omladinskog fudbala u Crnoj Gori.

Jedna od tema razgovora, kako se navodi, bila je i pilot projekat FSCG ,,Škola fudbala FSCG“, koji se pokazao kao korak naprijed u radu i razvoju nacionalne selekcije 2006. godišta.

"Učesnici sastanka zaključili su da će se nastaviti sa uzajamnom kvalitetnom saradnjom i konstantnom podrškom od strane UEFA, a da će FSCG nastaviti sa podizanjem standarda u radu i razvoju narednih generacija mlađih kategorija u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju.

Bonus video: