Stojković pred duel sa "sokolima": Uradićemo što je do nas

Selektor Srbije razočaran porazom u Mađarskoj, ne i igrom i brojem šansi "orlova" na stadionu "Ferenc Puškaš"

17976 pregleda 51 reakcija 28 komentar(a)
Zakazali napadači Srbije, ne i defanzivac Pavlović, Foto: REUTERS
Zakazali napadači Srbije, ne i defanzivac Pavlović, Foto: REUTERS

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi od Mađarske, ali je istakao da je u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i dalje sve u njihovim rukama.

"Niko vas ne pita da li ste imali sreće ili ne, rezultat je taj koji na kraju pokazuje ono zbog čega smo tužni, a to je da smo izgubili utakmicu. Imate utakmice, imate dane, kada vas jednostavno neće. Momci su se zaista borili, nivo borbenosti je bio izvanredan, htjenje, volja, broj šansi, dominacija na terenu... Svi elementi koje se trudimo da pokažemo, večeras smo pokazali", rekao je Stojković.

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je sinioć u Budimpešti od Mađarske sa 2:1, u utakmici Grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Srbija je druga na tabeli sa deset bodova, odnosno ima tri manje od Mađara, uz utakmicu više.

"Teško mi je pao poraz, jer ga momci nisu zaslužili. Fudbal nekad može da bude okrutan što se rezultata tiče, ali bez obzira na sve moramo da ostanemo pozitivni i dalje je sve u našim rukama. Njima čestitam, pobijedili su nas dva puta... Treba ostati miran, nema razloga za panikom, uradićemo mi ono što se očekuje od nas", rekao je Stojković.

Fudbaleri Srbije naredni meč u kvalifikacijama igraju u utorak kada će na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Crnu Goru.

Bonus video: