Mladi sokoli u Rogožini brišu poraz iz Lozane

Fudbaleri Crne Gore u kvalifikacijama za EP (U21) igraju u gostima protiv Albanije, 14.30h

1829 pregleda 1 komentar(a)
Kapiten Crne Gore Nikola Janjić, Foto: FSCG
Kapiten Crne Gore Nikola Janjić, Foto: FSCG

Nakon Lozane i modernog "Tulijer" stadiona mlade "sokole" očekuje nešto skromniji ambijent, ali trebalo bi i lakši rival od Švajcarske.

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore (U21) kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2025. nastavlja u gradu Rogožina (oblast Tirane) protiv domaće Albanije, meč na stadionu "Demrozi" počinje danas od 14.30 sati.

"Ta utakmica neće biti jednostavna", upozorio je kapiten Crne Gore Nikola Janjić.

Janjić je u Lozani sjajno asistirao Vasliju Adžiću za jedan od dva gola naše selekcije, ali je jasno da će momci Nikole Rakojevića brzo željeti da zaborave poraz od Švajcarske (4:2).

"Moramo da budemo još disciplinovaniji, još organizovaniji i konkretniji, nego što je to bio slučaj u Švajcarskoj. Sportski je nadati se da ćemo pobjediti. Valjda ne treba da ističem da će motiv kod oba rivala biti najveći", dodao je Janjić.

Crna Gora nakon dva meča ima polovičan učinak (slavila je u Jerevanu protiv Jermenije), dok je Albanija odigrala tri utakmice - pobijedila je Jermeniju i Rumuniji, a poražena je od Finske.

"Igramo sa timom koji je savladao i Jermeniju i Rumuniju, i to se jednostavno mora poštovati. Sa druge strane vjerujem i u naše mogućnosti", zaključio je Janjić.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: