Marota: Lautaro nije kao Škrinjar, niko više ne misli o Lukakuu

"Nudili smo Škrinjaru čak i otkupnu klauzulu. U toj klauzuli bili bi zaštićeni i on i Inter, ali je odbio sve naše predloge", poručio je direktor milanskog kluba

5732 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Twitter.com/Inter_en
Foto: Twitter.com/Inter_en

Inter je ljetos ostao bez Milana Škrinjara, morao je da se pomiri sa time da je Slovak napustio Grad mode bez obeštećenja nakon što je tokom prošle sezone postalo jasno da od novog ugovora nema ništa.

Škrinjar je pojačao Pari Sen Žermen i razočarao navijače "nerazura", a direktor kluba Đuzepe Marota je sada otkrio da je fudbaler sve vrijeme želio jedno, a pričao drugo.

"Rekao nam je da želi da produži ugovor, ali je u glavi sve vrijeme imao drugi plan. Razočaran sam njegovom odlukom - kada igrač ne produži ugovor, ne ide protiv direktora kluba ili predsjednika, već protiv vrijednosti i istorije kluba. Škrinjar je nanio nepravdu Interu, ne pojedinim ljudima", rekao je Marota.

"Mogao je da produži ugovor, posebno jer smo mu ponudili nekoliko rješenja. Nudili smo mu čak i otkupnu klauzulu. U toj klauzuli bi bili zaštićeni on i Inter, ali je odbio sve naše predloge", poručio je Marota.

S druge strane, Lautaro Martines bi trebalo da produži ugovor.

"Lautaro nije Škrinjar. Ako želi da ostane, mi ćemo da napravimo novi dogovor, pošto vjerujemo da smo zajedno na pravom putu. Sjajno je imati igrača koji je odbio brojne vrhunske klubove da bi ostao", istakao je Marota.

Osvrnuo se bivši funkcioner Juventusa i na Romelua Lukakua, koji je ljetos umjesto u Inter otišao u Romu, iako je dugo uvjeravao sve u milanskom klubu da ne postoji druga opcija za njega.

"Lukaku je prošlost, niko u Interu ne razmišlja o njemu. Njegovo ponašanje je nešto što se dešava. Nije prvi put", zaključio je Marota.

Bonus video: