Guzo Vujović kandidat za predsjednika Srednje regije: Mojaš Radonjić je pokušao da obmane članove Udruženja

"Održana je sjednica Udruženja trenera Centar na kojoj je predstavnik FSCG Mojaš Radonjić, iako nije smio prisustvovati istoj, pokušao da obmane članove tvrdeći da postoji samo jedan kandidat za predsjednika Udruženja klubova Centar (Risto Lakić - kandidat Dejana Savićevića) kako bi on bio podržan, iako rok za predaju kandidature jos nije istekao. Nije im uspjelo", naveo je Vujović

10520 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Foto: Arhiva Vijesti
Foto: Arhiva Vijesti

Legenda crnogorskog fudbala Dragan Guzo Vujović je podnio kandidaturu za predsjednika Udruženja klubova Centar - Fudbalskog saveza Crne Gore.

Kako kaže u saopštenju, uradio je to uprkos opstrukcijama.

"I dalje se FSCG bavi nizom malverzacija i nezakonitosti kako bi spriječio moj izbor za predsjednika Udruženja fudbalskih klubova Centar. Poslednja u nizu se desila u četvrtak 19. oktobra", naveo je Vujović.

"Održana je sjednica Udruženja trenera Centar na kojoj je predstavnik FSCG Mojaš Radonjić, iako nije smio prisustvovati istoj, pokušao da obmane članove tvrdeći da postoji samo jedan kandidat za predsjednika Udruženja klubova Centar (Risto Lakić - kandidat Dejana Savićevića) kako bi on bio podržan, iako rok za predaju kandidature jos nije istekao. Nije im uspjelo.

Kako je prije par dana najavljeno u medijima, dobio sam podršku većine članova Skupštine Udruženja klubova Centar i sa zadovoljstvom sam stao na čelo fudbalskih radnika koji se bore za promjene u našem fudbalu koji se nalazi u katastrofalnom stanju.

Kandidaturu sa pratećom dokumentacijom sam juče poslao poštom, a danas i lično predao, pa sam kolko je meni, a i javnosti trenutno poznato, jedini kandidat", napisao je Vujović i dodao:

"Spreman sam za izazove i rad na unaprjeđenju crnogorskog fudbala i pozivam sve fudbalske radnike kojima je fudbal na prvom mjestu da iste i iznesemo", navodi se u saopštenju Dragana Vujovića.

Nedavno su Vujovića podržala dva najveća crnogorska kluba - Budućnost i Sutjeska".

Bonus video: