Trebovanje karata za Budimpeštu: 15 eura za "Puškaš arenu"

Crna Gora će zatvoriti kvalifikacije duelom sa Mađarima u Budimpešti 19. novembra, a teoretski je i dalje moguće da taj meč bude odlučujući

6423 pregleda 4 komentar(a)
Crnogorski navijači na meču sa Srbijom u Beogradu, Foto: FSCG
Crnogorski navijači na meču sa Srbijom u Beogradu, Foto: FSCG

Fudbalska reprezentacija Crne Gore završiće kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo duelom sa Mađarima na velelepnom stadionu "Ferenc Puškaš" u Budimpešti 19. novembra.

Tri dana ranije, izabranici Miodraga Radulovića dočekuju Litvaniju i pobjedom bi sačuvali makar teoretske šanse da se plasiraju na Evropsko prvenstvo. Ako iste večeri, 16. novembra, Bugarska u Sofiji savlada Litvaniju, gostovanje u Budimpešti bilo bi odlučujuće, a "sokolima" bi trebala pobjeda...

Ne baš lako ostvarivo, u svakom slučaju crnogorski navijači već planiraju put za Budimpeštu, a danas je objavljeno i kako mogu do karata za utakmicu.

“Fudbalski savez Crne Gore obavještava sva zainteresovana pravna i fizička lica da od danas mogu rezervisati ulaznice za utakmicu sa Mađarskom u kvalifikacijama za UEFA EURO 2024. godine. Rok za prihvatanje prijava ističe u petak, 27. oktobra. Cijene ulaznice za navijačku tribinu za utakmicu u Budimpešti iznosi 15 eura, dok cijena ulaznice kategorije 1 iznosi 50 eura. Zahtjev za nabavku ulaznica, koji mora sadržati kontakt podatke naručioca, treba poslati na e-mail adresu: ulaznice@fscg.me. Uz zahtjev za nabavku ulaznica svi zainteresovani moraju dostaviti popunjen obrazac“, saopšteno je iz FSCG.

Utakmica Mađarska - Crna Gora igra se 19. novembra na stadionu „Ferenc Puškaš“ u Budimpešti sa početkom u 15 časova.

Bonus video: