Jezero neugodno i pod Goricom, ali Budućnosti prija igranje u Bijelom Polju

U Bijelom Polju od 18 sati derbijem Jezero-Budućnost, biće zatvoreno 13. kolo Meridianbet 1. CFL-a

9320 pregleda 24 reakcija 9 komentar(a)
Milinković vjeruje u pobjedu protiv Jezera, Foto: FSCG
Milinković vjeruje u pobjedu protiv Jezera, Foto: FSCG

U Bijelom Polju od 18 sati derbijem Jezero-Budućnost, biće zatvoreno 13. kolo Meridianbet 1. CFL-a.

Derbi, pomalo neočekivan ali Jezero uprkos svim problemima prkosi i na trećem je mjestu prvoligaške tabele, sa samo bodom ispod Budućnosti.

"Plavo-bijeli" nemaju prava na kiks, Dečić sa novim trenerom Miloradom Pekovićem igra fantatično i lider je prvoligaškog karavana.

"Jezero kao Jezero, navikli su i sasvim im je nebitno da li igraju u Beranama, Bijelom Polju ili na našem stadionu u Podgorici. Brza su, dobro organizovana i opasna ekipa, sa odličnim sastavom i brojnim mladim igarčima koji su pošli iz našeg kluba. No, mi moramo da idemo na pobjedu", kazao je trener Budućnosti Mladen Milinković.

Budućnost tradicionalno dobro igra u Bijelom Polju, sedam godina je već dobila svaku utakmicu na Nikoljcu, ali aktuelni šampion nije bez problemaa.

"Dok su drugi se prirpemali u pauzi, mi smo probali neke omaldince, kadete... Brojni naši igrači su uspjeli da sa omladinskom selekcijom izbore elitnu rundu, čestitamo im, ali i tri igrača su nam bili u mladoj selekciji. Tri ili dvije utakmice u soam dana, dok su drugi odmarali ne može da ne ostavi traga. Uz to, imamo probleme zbog izostanka štopera Adžića, sa kojim u timu priammo manje golova, ali i zbog povreda napadača Sekulića i Mirkovića", zaključio je Milinković.

Bonus video: