KMF Zora: Iznenađeni smo otkud podrška za Vujovića, to je predlog i želja jedne osobe

"Ta osoba je lažno predstavila stav nas klubova, čime je dovela u zabludu FSCG kao i nas klubove, a protiv kojega ćemo podnijeti prijavu"

6226 pregleda 17 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Klub malog fudbala Zora iz Spuža saopštio je da većina klubova u Udruženju klubova "Centar" - Fudbalskog saveza Crne Gore ne podržava kandidaturu Dragana Vujovića za predsjednika tog Udruženja.

"Zato smo iznenađeni otkuda se u Udruženju klubova FSCG našla podrška za tu osobu, posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da na sjednici Udruženja klubova Centar futsal klubova nije izglasana nikakva podrška bilo kome niti je bilo pomena uopšte o tome", naglasili su iz Zore u saopštenju dostavljenom medijima.

Dodaju da su klubovi malog fudbala na sastanku održanom 10. oktobra donijeli odluku da neće imati delegata na Izbornoj skupštini Udruženja klubova Centar kao i da neće podržati kandidaturu nijednog kandidata.

KMF Zora
foto: KMF Zora

Navode i da se radilo o predlogu i želji samo jedne osobe, kako su istakli "lažnog delegata".

"Koja je lažno predstavila stav nas klubova, čime je dovela u zabludu FSCG kao i nas klubove, a protiv kojega ćemo podnijeti prijavu", zaključuju u saopštenju.

Tokom prethodne sedmice legenda crnogorskog fudbala Dragan Vujović podnio je kandidaturu za predsjednika Udruženja klubova Centar - Fudbalskog saveza Crne Gore, a kako je tada saopštio, uradio je to uprkos opstrukcijama.

Bonus video: