KMF Titograd silovit protiv Erebra, sa Dinamom za prolazak među najboljih 16 Evropi

Prva pobjeda crnogorskog futsal prvaka u Ligi šampiona - KMF Titograd napunio mrežu švedskog Erebra (7:2), slijedi poslastica

3327 pregleda 1 komentar(a)
Foto: KMF Titograd
Foto: KMF Titograd

Nakon istorijskog remija (boda), stigla je i istorijska pobjeda - KMF Titograd savladao je u Zagrebu švedski Erebro (7:2), što je prva pobjeda nekog crnogorskog futsal tima u Ligi šampiona.

Izabranici Zorana Milaševića juče su nesrećno ostali bez trijumfa protiv posljske Lubave (4:4), ali danas nisu propustili šansu.

U petak veče KMF Titograd će protiv zagrebačkog Dinama u dvorani "Dražen Petrović", pred ispunjenim tribinama, u vrhunskom ambijentu, igrati utakmicu za prolaz među 16 najboljih evropskih timova.

"Šta da kažem, živimo san, sve djeluje nevjerovatno, pa i činjenica da igramo protiv čuvenog Dinama za prolaz među 16 evropskih timova. Ovo je potpuno druga dimenzija u odnosu na ono što smo igrali do sada, timovi koji su legije stranaca, sa velikim budžetima, mi smo uspjeli da sa domaćim igračima, i to lišeni pomoći dvojice vrlo važnih, da se umiješamo među velikane, što je nestvaran uspjeh, poručio je Milašević.

Protiv Erebra, već u 2. minutu je mogao da se nasluti pobjednik - sa dva brza gola Luke Vuletića crnogorski prvak je poveo 2:0.

U 10. minutu je bilo 3:0 (Filip Marković), a već u u 11. minutu - 4:0, kada je pogodio Borislav Adžić.

Šveđani su u 17. smanjili preko Erika, ali je Nikola Cimbaljević do poluvremena povećao na 5:1.

U nastavku, još jedan gol Vuletića, treći na meču, a sedmi je u finišu postigao Janko Bulatović.

Duel sa Dinamom za 1. mjesto na pogramu je u petak u 19 časova.

Bonus video: