Mornar nezadovoljan suđenjem: Oštećeni smo za sedam bodova, bez tih grešaka bili bismo prvi

"Molimo sudijsku organizaciju da nas zaštiti tj. da nam omogući fer suđenje, jer da nije bilo sudijskih grešaka koje su direktno uticale na krajnji rezultat Mornar bi danas imao sedam bodova više i bio bi lider na tabeli", navode Barani

4406 pregleda 53 reakcija 39 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Fudbalski klub Mornar se oglasio saopštenjem u kojem ističe nezadovoljstvo suđenjem u Meridianbet Prvoj ligi i ističe da se "u kontinuitetu dešavaju greške na štetu FK Mornar".

"Prinuđeni smo da uputimo protest, ukažemo na sudijske greške i da tražimo od sudijske komisije FSCG da se izvrše dodatne analize drastično loših sudijskih odluka, koje su direktno uticale na krajnji ishod utakmica", navode Barani.

Klub je nabrojao greške na pet utakmica:

1. kolo: Petrovac - Mornar 0:0, nedosuđen jedanaesterac;

5. kolo: Dečić - Mornar 3:1, sudiju udara lopta u nogu i mijenja pravac, nema prekida, a protivnik postiže pogodak, što direktno utiče na krajnji rezultat;

10. kolo: Mornar - Petrovac 0:0, nedosuđena tri jedanaesterca;

12. kolo: Mornar - Mladost 2:1, nedosuđena dva jedanaesterca;

13. kolo: Arsenal - Mornar 2:2, nedosuđen jedanaesterac.

"Kako na navedenim utakmicama sudije nisu vidjele pomenute penale, tako i kontrolor suđenja Božidar Ćorsović vidi još manje. Nakon svega postavlja se pitanje da li FK Mornar nekome smeta?

Molimo sudijsku organizaciju da nas zaštiti tj. da nam omogući fer suđenje, jer da nije bilo sudijskih grešaka koje su direktno uticale na krajnji rezultat Mornar bi danas imao sedam bodova više i bio bi lider na tabeli.

Kao i do sada, poštujući tradiciju, FK Mornar će svim klubovima i službenim licima biti dobar domaćin, ali ćemo na svaku sudijsku grešku ukazati i odreagovati u cilju podizanja suđenja na viši nivo", navodi se u saopštenju.

Bonus video: