Nova pobjeda Bokelja, Japanac Komija lansirao Podgoricu, čudesan povratak Iskre

Kotorani slavili u Igalu, Podgorica silna protiv Lovćena, Otrant ispustio tri gola prednosti u Danilovgradu

3749 pregleda 1 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Odigrana su četiri meča 14. kola Druge crnogorske fudbalske lige.

Lider Bokelj slavio je na gostovanju Igalu sa 1:0, golom Balše Ćetkovića u 65. minutu, i učvrstio se na prvom mjestu.

Prati ga Podgorica, koja ima četiri boda manje, ali i meč manje, nakon što je ubjedljivo pobijedila Lovćen kao gost, na kampu FSCG.

Poveli su Cetjani u 4. minutu golom Bojana Kopitovića, a onda je uslijedio preokret. Omladinski reprezentativac Marko Vračar izjednačio je u 23. minutu, nakon čega je stvar u svoje ruke preuzeo Japanac Takeru Komija, koji je het-trikom (u 31, 35. i 65. minutu) donio timu Igora Lukovca važnu pobjedu.

Ritam vodećih nije ispratio Otrant - ekipa Dejana Vukićevića zaustavljena je u Ulcinju iako je imala tri gola prednosti (3:3).

Miloš Krkotić u 6. i Anđelo Rudović u 14. i 44. minutu donijeli su gostima vođstvo od 3:0, kada je uslijedio čudesan povratak Iskre. Ivan Ivanović je smanjio u nadoknadi prvog poluvremena, Ognjen Rolović u 53. pogodio za 2:3, a Petar Tadić u 70. za 3:3.

Iskre je i u prvom krugu režirala preokret protiv Otranta u Ulcinju - pobijedila je 3:2, iako je domaćin vodio 2:0.

Meč između Grblja i Internacionala u Radanovićima završen je 2:2.

Kenan Orahovac je doveo domaće u vosđtvo u 19. minutu, izjednačio je Mihailo Jevremović u 31. Danilo Bracanović je samo tri minuta kasnije drugi put lansirao Inernacional, ali je nekadašnji reprezentativac Branislav Janković u 83. donio bod timu Aleksandra Nedovića.

Sjutra, u posljednjem meču kola, igraju Kom i Berane na Kampu FSCG (13.30 h).

Tabela: Bokelj 31, Podgorica (meč manje) 27, Otrant-Olimpik 26, Igalo 19, Lovćen 18, Internacional (meč manje) 17, Grbalj 17, Kom (meč manje) 14, Iskra 14, Berane 5.

Bonus video: