Aston Vila igra sjajno, Liverpul bez problema sa Forestom

Liverpul u 10. kolu Premijer lige savladao Notingem Forest (3:0), Aston Vila bolja od Lutona (3:1), Everton od Vest Hema (1:0). Brajton i Fulam igrali neriješeno - 1:1

5165 pregleda 0 komentar(a)
Darvin Nunjes, Foto: Reuters
Darvin Nunjes, Foto: Reuters

Fudbaleri Liverpula savladali su danas Notingem Forest (3:0) u 10. kolu Premijer lige, odigrali još jedan dobar meč i na drugoj utakmici zaredom u domaćem takmičenju nisu primili gol.

Strijelci za "redse" bili su Žota, Nunjes i Salah.

Liverpul je od početka kontrolisao situaciju na terenu, u 29. minutu je šansu imao Nunjes, da bi dva minuta kasnije nakon njegovog udarca i odbrane Tarnera na loptu naletio Žota i zatresao mrežu.

Nunjes je iz trećeg pokušaja postigao gol na današnjem susretu - u 35. minutu su odlično kombinovali Salah i Soboslaj, a nakon asistencije mađarskog reprezentativca napadač "redsa" je postigao gol.

Konačan rezultat postavio je Salah, nakon još jedne asistencije Soboslaja i očajne intervencije Tarnera.

Sa odličnim partijama nastavila je i Aston Vila koja je danas lako savladala Luton - 3:1.

Tim Unaija Emerija je poveo u 17. minutu preko Megina, da bi u 49. minutu gol postigao Dijabi. Potom je autogol postigao Lokjer, da bi Luton smanjio kada je Emilijano Martines zatresao sopstvenu mrežu.

Pobjednika nije bilo na utakmici Brajtona i Fulama - 1:1. Strijelac za Brajton bio je Ferguson, dok je bod Fulamu donio Palinja.

Everton je u gostima bio bolji od Vest Hema (1:0), a jedini gol je postigao Kalvert Luin.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: