Ten Hag: Igramo ispod standarda, odgovornost je moja

Poraz Mančester junjateda od Njukasla u srijedu uveče na Old Trafordu 0:3 u osmini finala je osmi u posljednjih 15 utakmica

3502 pregleda 3 komentar(a)
Ten Hag tokom meča sa Njukaslom, Foto: Reuters
Ten Hag tokom meča sa Njukaslom, Foto: Reuters

Trener fudbalera Mančester junajteda Erik ten Hag preuzeo je odgovornost za eliminaciju iz Liga kupa, u kome je njegova ekipa branila trofej i rekao da je igra ispod standarda.

"Znamo da ovo nije dovoljno dobro. Moramo da preuzmemo odgovornost za to, ja moram da preuzmem odgovornost. Ne igramo i žao mi je navijača. Ovo je ispod naših standarda i moramo to da ispravimo. Moramo da se oporavimo, ali moramo brzo, pošto je u subotu naredna utakmica (Fulam) i moramo da podignemo standarde. Ovo nije dovoljno dobro", rekao je Ten Hag za Skaj.

Ten Hag je prošle sezone preuzeo Junajted i osvojio Liga kup, prvi trofej kluba poslije šest godina. Međutim, ove sezone ekipa ne postiže očekivane rezultate, a poraz od Njukasla u srijedu uveče na Old Trafordu 0:3 u osmini finala je osmi u posljednjih 15 utakmica.

Upitan da li Junajted ima pravi karakter da ispuni standarde, Ten Hag je odgovorio: "Imamo, uvjeren sam u to".

"Igrači će se podići, zajedno su, vidjeli ste, pokušali su. Ali znamo da ovo nije dovoljno dobro i kao što sam rekao, odgovoran sam i ovo moramo zajedno da uradimo", dodao je on.

Ten Hag je rekao da je jedini način da Junajted prebrodi trenutne teškoće - sloga u ekipi.

"Moramo da budemo disciplinovani i složni, svako mora da preuzme odgovornost, da sarađuje, to je ključna reč", naveo je on.

Bonus video: