Sutjeska vjeruje u napadački potencijal, ali protiv Mladosti neće biti lako

Sutjeska u 16. kolu Meridianbet 1. CFL-a, sjutra gostuje OFK Mladosti Lob.bet, utakmica na DG areni počinje u 16 sati

7934 pregleda 3 komentar(a)
Đinović je nastavio niz golova bekova Sutjeske u ovoj sezoni, Foto: Facebook/FK Sutjeska Nikšić
Đinović je nastavio niz golova bekova Sutjeske u ovoj sezoni, Foto: Facebook/FK Sutjeska Nikšić

Sutjeska je na pola puta do cilja - dvije vezane pobjede do prvenstvene pauze, nakon što je u prošlom kolu dobila u Nikšiću OFK Petrovac sa 3:2.

Za "mir u kući" tokom nastupa reprezenacija, Nikšićanima treba sjutra i pobjeda na gostovanju OFK Mladosti Lob.bet od 16 sati na DG areni.

"Očekuje nas teška, tvrda utakmica, vidjeli smo u prvom meču sa njima u Nikšiću. Bilo je puno golova, i sada moramo da odigramo angažovanije i iskoristimo veliki potencijal naših napadača", kazao je lijevi bek Sutjeske Ognjen Đinović.

U prvom prvoligaškom međusobnom duelu, u 7. kolu kraj Bistrice je bilo 3:3, iako je domaćin vodio sa 2:0, u 75. minutu nije iskoristio ni penal. Sutjeskoj se pad u finišu desio i u pobjedi nad Petrovcem (3:2), na poluvremenu je imala 3:0, drugi gol dao je upravo Đinović.

"Nismo favoriti na teškom terenu i gostovanju Mladosti koju jako poštujemo. Vremenski uslovi značiće lođe uslove, ali iste za obje ekipe. Mora se u takvim uslovima dati maksimum za pobjedu, jer u ovoj ligi nema favorita. Eto, i protiv Petrovca smo imali sve, promašili šanse za ubjedljivije vođstvo a onda smo se mučili da sačuvamo trijumf. To je opomena mojim igračima - za pobjedu se mora dati maksimum, odigrati takmičarski", naglasio je trener Sutjeske Vladimir Janković.

Bonus video: