Transferi uživo: Barselona našla novog Ćavija, Mbape u Parizu za 200 miliona!?

Pratite ljetnji prelazni rok na portalu "Vijesti"
99 pregleda 0 komentar(a)
Kilijan Mbape, Foto: Reuters
Kilijan Mbape, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.08.2017. 19:39h

21.25 - Samir Nasri, nestašni vezista Mančester sitija, karijeru će nastaviti u Turskoj, u Antalijasporu, kod Samuela Etoa i Žeremija Meneza.

20.30 - Iako je doveo Vokera i Mendija, Pep Gvardiola traži još defanzivaca. Pokušao je da angažuje Evansa iz VBA, ali je ponuda odbijena.

Na meti je sada Mamadu Sako iz Liverpula.

19.50 - Totenhem je vrlo aktivan u finišu prelaznog roka, a jedan od igrača, koji bi mogao da završi u Londonu do 31. avgusta je i Keita Balde, napadač Lacija.

18.35 - PSŽ neće pustiti Julijana Drakslera, iako je Njemac izgubio mjesto u prvom timu, javlja ESPN.

18.05 - Barselona će poslušati Ćavija i dovesti Žana Mišela Serija, vezistu Nice, javlja "Mundo deportivo".

Serija zovu "afrički Ćavi", a Ćavi je rekao da je riječ o igraču čiji kvaliteti jesu za Barselonu.

Košta 40 miliona eura.

18.00 - Gregori van der Vil, nekada veliki talenat holandskog fudbala, ide u Kaljari iz se seli u Kaljarii iz Fenerbahčea, na pozajmicu do kraja sezone.

17.10 - Totenhem je na korak od dovođenja golmana Sautemptona Paula Gazaniga.

17.05 - Novi Premijerligaš Barnli najvjerovatnije će dovesti napadača Lidsa Krisa Vuda za 15 miliona funti.

16.37 - Radio Katalonija javlja da je Borusija dobila novu ponudu za Dembelea - između 90 i 95 miliona eura, s tim da bi transfer mogao da naraste do 150 miliona, uz bonuse.

16.35 - Pojedini svjetski mediji najavljuju da se najveći evropski klubovi organizuju u borbi sa Pari sen Žermenom i Mančester sitijem.

Opširnije čitajte ovdje.

16.10 - Francuski mediji javljaju da je Kilijan Mbape napustio današnji trening Monaka, na kome su bili igrači koji nisu bili u sastavu na sinoćnjem meču sa Mecom.

Navodno, došlo je do svađe između Mbapea i trenera Leonarda Žardima...

16.00 - Siniša Mihajlović, trener Torina, siguran je da Andrea Beloti neće napustiti klub.

"Nije bilo kako odbiti ponude velikih klubova. Hvala predsjedniku što je izdržao. Vjerujem i da hoće do 31. avgusta", rekao je Mihajlović.

Beloti je bio na meti Čelsija i Milana, a njegova cijena od 100 miliona eura odbila je kupce.

15.30 - Direktor Borusije Dortmund Mihael Cork rekao je da Osmanu Dembeleu niko ne brani da ide iz kluba, ako Barselona uputi ponudu koja je prihvatljiva.

"Situacija je jasna. Ako se ispune naši zahtjevi, Dembele ide, ako ne - ostaje", rekao je Cork.

Barselona je ranije ponudila 85 miliona eura i 20 na ime bonusa, a nakon što je Borusija odbila ponudu, mladi Francuz je stupio u štrajk.

14.25 - Nakon što je "As" prošle nedjelje javio da će Marko Asensio dobiti novi ugovor sa Realom, danas o tome piše "Marka".

Dok je jedan list tvrdio da će otkupna klauzula biti 700, drugi javlja da će biti niža - 500 miliona eura.

Trebalo bi godišnje da zarađuje 4,5 miliona eura.

14.10 - Španski mediji javljaju da je Real odbio Romu za Lukasa Vaskesa i Naća.

13.50 - Engleski mediji javljaju da je Stevan Jovetić bez mnogo razmišljanja odbacio mogućnost da ode u Njukasl, koji je posljednjih dana pokazao interesovanje za njega.

Jovetić čeka da se konačno završi priča sa Seviljom.

13.40 - Barselona polako odustaje od Filipa Kutinja, nakon još jednog negativnog odgovora iz Liverpula. Sada je na meti Katalonaca tandem - Žan Mišel Seri (Nica) i Anhel di Marija (Barselona).

13.00 - "Mundo deportivo" javlja, a prenose svi svjetski mediji - Kilijan Mbape će do kraja dana postati igrač Pari sen Žermena za 200 miliona eura, uključujući i bonuse.

Mbape nije sinoć bio u sastavu Monaka protiv Meca.

11:13 Madridski "As" navodi da je Juventus prije nekoliko dana ponudio Realu čak 75.000.000 eura za Matea Kovačića, ali da se Kraljevski klub samo nasmijao i rekao: nije na prodaju. Kasnije je Juve doveo Bleza Matuidija. Ova priča je završena.

11:00- Engleski tabloid "Miror" otkriva da Barselonina ponuda Liverpulu od 130.000.000 eura za Filipea Kutinja uopšte nije toliko izdašna. Svega 90.000.000 eura bilo bi fiksno - plus plaćano u ratama u narednih pet godina - a preostali dio novca bi zavisio od premija. Međutim, nimalo lakih za ostvariti.

Recimo, dio novca Liverpul bi zaradio ako bi Kutinjo osvojio ne jednu, nego makar dvije Lige šampiona, ako bi u jednoj sezoni osvojio ne jedan, nego više trofeja, ako bi bio proglašen za najboljeg igrača svijeta, ako bi bio proglašen za najboljeg igrača svijeta i u istoj sezoni osvojio barem dva trofeja.

10.47 - Gazeta delo Sport navodi da je Žoao Kanselo već napustio Valensiju i zaputio se ka Interu. Potpisaće jednogodišnju pozajmicu, sa pravom otkupa. U suprotnom smjeru ide Žofri Kondogbija. U njegovom slučaju, Valensija će za otkup ugovora morati da plati 25.000.000 eura.

10.40 - Ostrvski mediji ponovo pišu o interesovanju Čelsija za Antonija Kandrevu. Antonio Konte je navodno spreman da ponudi 27.000.000 eura Interu.

10.37 - Trener Kristal Palasa Frenk De Bur potvrdio je da je zainteresovan za 20-godišnje škotsko krilo Olivera Burka, trenutno člana RB Lajpciga. Na Selhurst bi došao da odmijeni povrijeđenog Vilfreda Zahu.

10.35 - Katalonski "Sport" navodi da je Barselona aktivirala opciju da za 9.000.000 eura otkupi kolumbijskog štopera iz Palmeirasa Jerija Minu. Barsa ga je kaparisala već prošle godine, sad je izgleda riješila da ga zaista i dovede na Kamp Nou.

Bonus video: