Jovetić: Uvijek moramo da ginemo za ovaj dres, fudbal je čudna igra i sve je moguće, pa i da se vrati Bugarima

"Pratili smo duel u Sofiji, u situaciji smo da smo morali da pratimo. Nije nas to poremetilo, odradili smo svoj dio posla i mislim da sa 11 bodova može da se kaže da smo ostvarili dobar rezultat do sada", rekao je strijelac drugog gola protiv Litvanije

13490 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Asistencija i gol - Stevan Jovetić je odigrao još jedan sjajan meč u dresu reprezentacije.

Začinio ga je pobjedom nad Litvanijom, kojom su "sokoli" ostali u igri za plasman na Euro.

"Srećan sam zbog pobjede, gola i asistencije, ambijenta na stadionu. Ušli u meč kako treba, imali šanse. Brzo smo u nastavku dali drugi gol, stvorili još 2-3 šanse i priveli meč kraju", rekao je Jovetić.

Pobjeda je čista kao suza.

"Prezadovoljan sam, svi su dali sve od sebe, ginuli za ovaj dres, što uvijek treba da je prioritet. Odbrana je bila izuzetna, naprijed smo odradili svi posao... Prijatno sam iznenađen", dodao je napadač Olimpijakosa.

Svi iz naše selekcije su gledali meč Bugarske i Mađarske u kojem su gosti u 97. minutu došli boda i osigurali odlazak na EP.

Time su jedna vrata "sokolima" zatvorena...

"Pratili smo duel u Sofiji, u situaciji smo da smo morali da pratimo. Nije nas to poremetilo, odradili smo svoj dio posla i mislim da sa 11 bodova može da se kaže da smo ostvarili dobar rezultat do sada. Sada nam ostaje taj meč u Mađarskoj, kao i duel Srbije i Bugarske u kojem može svašta da bude. Srbima je i bod dovoljan, ali može svašta da se dogodi, jer je fudbal čudna igra. A možda se i Bugarima vrati za sve golove što su primili u sudijskoj nadoknadi", zaključio je Jovetić.

Bonus video: