Camaj: Trebalo je da budemo hrabriji; Rubežić: Ovaj tim zaslužuje da igra na Euru

"Gol nema važnost kada nismo na Euru. Drago mi je što sam pogodio, ali izgubili smo 3:1 i ne mogu, niti želim da se radujem. Svi smo vjerovali da će nam se vratiti...", istakao je Slobodan Rubežić

16851 pregleda 9 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Crna Gora je trebalo da bude hrabrija protiv Mađarske i da kod vođstva 1:0 juri drugi gol - ocjena je krilnog fudbalera Dritona Camaja koji je bio na terenu do 70. minuta.

"Sokoli" su na kraju izgubili 3:1, iako su kod 2:1 imali veliki broj šansi da vrate neizvjesnost i čekaju dobre vijesti iz Leskovca (koje, istina, nisu stigle, jer je ostalo 2:2).

"Do prvog gola protivnika smo kontrolisali utakmicu, onda ne znam šta se desilo. Mogli smo više, ostaje žal poslije svega, u tri minuta smo na neki način izgubili sve", rekao je Camaj i nastavio:

"Mislim da je falilo hrabrosti u napadu, jer imamo dovoljno kvaliteta, uz Stevana Jovetića s kojim možemo sve. Trebalo je da budemo hrabriji, da probamo da damo drugi gol i zatvorimo utakmicu. To se nije desilo, imamo za čime da žalimo", istakao je Camaj.

Prvi pogodak u dresu reprezentacije je postigao defanzivac Slobodan Rubežić.

"Htjeli smo da završimo kvalifikacije pobjedom. U toko meča smo čuli da Bugari vode, znali smo šta moramo da uradimo. Nije se desilo, a mislim da svi momci, počev od kapitena Stevana Jovetića zaslužuju da idu na Euro. Zato je žal još veći", jasan je fudbaler škotskog Aberdina.

Crna Gora je vodila na poluvremenu, onda je u dva minuta prokockala mnogo toga.

"Držali smo se u prvom dijelu, vodili 1:0, pa pokušali da damo i drugi gol, da odradimo naš dio posla, ali desilo se drugačije".

Gol mu, kako priznaje, sada ne znači.

"Gol nema važnost kada nismo na Euru. Drago mi je što sam pogodio, ali izgubili smo 3:1 i ne mogu, niti želim da se radujem. Svi smo vjerovali da će nam se vratiti...", zaključio je Rubežić.

Bonus video: