Marić poslije goleade: Vratilo nam se za promašaje u prethodnim mečevima

Po dva puta su mrežu Faranki pogađale Slađana Bulatović, Armisa Kuč, Jasna Đoković i Jelena Vujadinović, a autogol je upisala Viljemuz Dal Kristijansen

2851 pregleda 1 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Naubjedljivija pobjeda ženske fudbalske reprezentacije u istoriji, protiv Farskih Ostrva 9:0, bila je po ukusu selektora Mirka Marića.

Naše fudbalerke su deklasirale protivnika na stadionu pod Goricom i primakle se drugom mjestu u grupi C Lige nacija koje donosi baraž za plasman u viši rang.

"Djevojke su odigrale veoma dobar meč. Mislim da nam se vratilo ono što smo promašivali u nekim prethodnim utakmicama", rekao je Marić nakon trećeg trijumfa u grupi.

Po dva puta su mrežu Faranki pogađale Slađana Bulatović, Armisa Kuč, Jasna Đoković i Jelena Vujadinović, a autogol je upisala Viljemuz Dal Kristijansen.

"Jako je lijepo kad igrate ovako i postignete toliko golova. Ali, moramo što prije da se spustimo na zemlju. Da možda malo slavimo, a onda da se okrenemo pripremi duela sa Kiprom. Posao stručnog štaba je da se što bolje spremimo za tu utakmicu kako bismo odigrali na sličan način kao protiv Farskih Ostrva", istakao je Marić.

Duel sa Kiprom je u utorak na "DG areni".

Bonus video: