Adana se rastala sa Klajvertom i Petrovićem: Sporazuman raskid ugovora sa petim timom Superlige Turske

Klajvert i Petrović u Adanu su stigli tokom ljeta, nakon što je klub napustio aktuelni selektor Turske Vinćenco Montena. Složili su dobar tim sa igračima poput Nanija, Marija Balotelija i Mbaje Nijanga, imali i odličan start, ali samo jedna pobjeda u posljednjih šest mečeva bilo je presudno da dođe do rastanka

6460 pregleda 3 komentar(a)
Petrović sa predjednikom Adane Muratom Sandžakom, Foto: Adana Demirspor (Facebook)
Petrović sa predjednikom Adane Muratom Sandžakom, Foto: Adana Demirspor (Facebook)

Adana Demirspor, klub je koji je prošle godine prvi put u istorji izborio izlazak u Evropu, a koji se trenutno nalazi na petom mjestu Superlige Turske, odlučio je da raskine saradnju sa prvim trenerom Patrikom Klajvertom i njegovom asistentom - crnogorskim stručnjakom - Željkom Petrovićem.

Razlog su slabije partije kluba sa juga države i četiri meča bez pobjede - tri remija i poraz u posljednjem kolu od Samsunspora.

"Došlo je do sporazumnog raskida ugovora, želimo da se zahvalimo Klajvertu i njegovim sasradnicima na doprinosu našem klubu i da im poželimo sreću u nastavku karijere", saopštila je Adana, a prenosi BeIn sport.

Klajvert i Petrović u Adanu su stigli tokom ljeta, nakon što je klup napustio aktuelni selektor Turske Vinćenco Montena. Složili su dobar tim sa igračima poput Nanija, Marija Balotelija i Mbaje Nijanga, imali i odličan start, ali samo jedna pobjeda u posljednjih šest mečeva bili su presudni da dođe do rastanka.

Bonus video: