Totalna nemoć Mančester junajteda, Bornmut sa tri gola šokirao Old traford (VIDEO)

Gigant dobrom serijom rezultata najavio bolje dane, ali je danas stigao šamar - poraz 3:0 kod kuće od Bornumta

4082 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mančester junajted je bio u odličnoj seriji, urpkos upitnim igrama - četiri pobjede na posljednjih pet utakmica u Premijer ligi, bio je na samo tri boda od gradskog rivala Sitija, ali danas je napravio tri koraka uznazad.

"Đavoli" su potučeni do nogu na Old trafordu od Bornmuta - 3:0 su slavili gosti, dali i su i četvrti gol u finišu, koji je poništen nakon signalizacije VAR tehnologije.

Kako god, težak poraz tima Erika ten Haga taman kada se činilo da bi dobri rezultati u prvenstvu mogli da najave bolje dane. Očigledno da je sve bila zabluda.

Napadački tandem Marsijal, Garnaćo, Antoni nije donio ništa holandskom treneru, gosti su možda dolazili manje pred protivnički gol, ali su bili neuporedivo ubojitiji.

Solanke je u 5. minutu doveo "trešnjice" u vođstvo. Nonšalantno otvaranje napada, greška Bruna Fernandeša i munjevita kazna.

Domaći su jalovo napadali, imali su, doduše, dosta pokušaja, gosti su izdržali, a u finišu prvog dijela umalo dali i drugi gol - Solanke je pogodio stativu.

Ipak, gosti su sve naplatili u samo pet minuta u drugom poluvremenu - Biling u 68. nakon školskog kontranapada i Senesi u 73. glavom nakon kornera riješili su meč.

Bornmut je u sjajnoj seriji - četiri pobjede i remi na posljednjih pet utakmica, čime je iz donjeg dijela pobjegao u sredinu tabele.

Brajton je u finišu svim silama opsijedao gol Barnlija, ali je tim Vensana Kompanija izdržao na "Ameksu" - ostalo je 1:1.

Vulverhemton i Notingem Forest takođe su podijelili bodove (1:1), a pobjedu, tek drugu ove sezone, zabilježio je Šefild junajted - 1:0 protiv Brentforda.

Šefild junajted i Barnli su na začelju tabele sa po osam bodova, Luton ima jedan više.

Rezultati:

Brajton - Barnli 1:1

Adingra 77. - Odober 45.

Mančester Junajted - Bornmut 0:3

Solanke 5, Biling 68, Senesi 73.

Šefild Junajted - Brentford 1:0

Mekejt 45+1.

Vulverhempton - Notingem Forest 1:1

Kunja 32. - Tofolo 14.

Kristal Palas - Liverpul 1:2

Mateta (penal) 57. - Salah 76, Eliot 90+1.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: