Milinković: Čestitam igračima na zalaganju i borbi tokom jeseni

Budućnost u 19. kolu Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige pobijedila Mladost Lob.bet 3:1 i osvojila jesenju titulu

6654 pregleda 4 komentar(a)
Detalj sa utakmice Mladost i Budućnosti, Foto: FSCG
Detalj sa utakmice Mladost i Budućnosti, Foto: FSCG

Završen je prvi dio Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige, a jesenji šampioni su fudbaleri Budućnosti.

Podgoričani su danas u 19. kolu nakon preokreta savladali Mladost Lob.bet na "DG areni" (3:1) i prvi dio sezone završili sa dva boda više od drugoplasiranog Dečića.

Mladost je je povela u petom minutu preko Došljaka, izjednačio je Adžić, preokrenuo Brnović, a konačan rezultat postavio Sekulić.

"Prije svega, čestitao bih igračima na zalaganju i borbi za cijelo vrijeme koje smo proveli zajedno tokom jeseni, a pogotovo za danas kada su izgarali po jednom teškom terenu. Svih 90 minuta smo pokušavali da igramo fudbal u tim uslovima, nekada nam je to uspijevalo bolje, nekada malo slabije, ali mislim da je pobjeda potpuno zaslužena", rekao je nakon utakmice trener Budućnosti Mladen Milinković za klupski sajt.

Budućnost je prvi put ove sezone savladala Mladost, nakon poraza i remija.

"Iskreno, pribojavali smo se Mladosti, znali smo da su nas zakinuli u prethodna dva međusobna duela i sigurno da imamo tih pet bodova više - bilo bi nam lakše na proljeće. Slavili smo zasluženo, bili bolji od protivnika i u prvom i u drugom poluvremenu, na kraju krajeva - fudbal se igra za golove, a postići tri gola na teškom terenu nije lako. Još jednom, sve čestitke igračima, stručnom štabu i navijačima", jasan je Milinković.

Bonus video: