Džejms se opet povrijedio, slijedi pauza

U posljednje dvije sezone imao je problema sa povredama, a zbog problema sa ligamentima koljena nije prošle zime igrao za Englesku na Svjetskom prvenstvu u Kataru

4305 pregleda 0 komentar(a)
Ris Dežjms napušta igru protiv Evertona, Foto: Reuters
Ris Dežjms napušta igru protiv Evertona, Foto: Reuters

Kapiten Čelsija, Ris Džejms, povrijedio je tetivu i propustiće nekoliko utakmica, saopštio je danas londonski klub.

Ris je jedan od trojice igrača Čelsija koji su se povrijedili u nedjelju tokom utakmice protiv Evertona (2:0) na "Gudisonu", uz golmana Roberta Sančesa i lijevog beka Marka Kukurelje.

"Kapiten Ris Džejms je podvrgnut pregledima nakon utakmice protiv Evertona koju je napustio u prvom poluvremenu. Rezultati skenera su potvrdili da se radi o povredi tetive. On će sada početi rehabilitaciju u klupskom trening centru", navodi se u saopštenju Čelsija.

Džejms je ove sezone odigrao samo osam utakmica u Premijer ligi, a istu povredu doživio je i u prvom kolu protiv Liverpula (1:1), kada je propustio osam utakmica, prenio je Skaj.

U posljednje dvije sezone imao je problema sa povredama, a zbog problema sa ligamentima koljena nije prošle zime igrao za Englesku na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Trener Čelsija Maurisio Poketino ima mnogo problema sa povredama igrača, zbog kojih od ranije odsustvuju Ben Čilvel, Vesli Fofana, Romeo Lavija, Kristofej Nkunku, Trevor Šaloba, Malo Gusto i Karni Čukvuemeka.

Posle 16 kola u Premijer ligi Čelsi je 12. na tabeli sa 16 bodova.

Bonus video: