Di Marcio otkrio: Bolonja za Adžića šalje pet i po miliona eura, ali Juve ne odustaje

Poznati italijanski novinar navodi i da su predstavnici Juvea dolazili direktno u Podgoricu na pregovore, ali da je Bolonja stekla prednost zahvaljujući ponuđenom iznosu, kao i brzini kojom je vodila pregovore

5570 pregleda 9 komentar(a)
Adžić, Foto: FSCG
Adžić, Foto: FSCG

Rekordan transfer crnogorskog fudbala sve je izvjesniji - Bolonja je za bisera Budućnosti Vasilija Adžića poslala ponudu od pet i po miliona eura, objavio je jedan od najpoznatijih italijanskih novinara Đanluka di Marcio.

Sportski direktor "plavih" Andrija Delibašić prije nekoliko dana je "Vijestima" potvrdio da je Budućnost dobila zvaničnu ponudu Adžića, ali visina ponude ostala je "poslovna tajna".

Di Marcio je sada objelodanio o kakvom iznosu se radi i navodi da dvije strane trenutno dogovaraju o još nekim aspektima vezanim za transfer, nakon što je nekoliko razgovora održano juče u Podgorici.

Prije Bolonje, interesovanje za Adžića prvi je izrazio Juventusa, a ponuda "bjankonera" bila je između dva i po i tri miliona eura.

Di Marcio dodaje i da su predstavnici Juvea dolazili i direktno u Podgoricu na pregovore, ali da je Bolonja stekla prednost zahvaljujući ponuđenom iznosu, ali i brzini kojom je vodila pregovore.

Ipak, tvrdi italijanski novinar, Juventus još nije odustao i zakazao bi još jednu rundu pregovora naredne sedmice u Torinu.

Bonus video: