Crveni karton za Vešovića: Pogledajte start zbog kojeg je isključen crnogorski reprezentativac

Karabag pobijedio 2:1 protiv Hakena u ključnoj utakmici za prolaz u nokaut fazu Lige Evrope

8966 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Karabag je igrao ključnu utakmicu za plasman u nokaut fazu Lige Evrope, pobijedio kao domaćin 2:1 švedskog Hakena, iako je sam finiš meča odigrao sa deset igrača.

Isključen je crnogorski reprezentativac Marko Vešović, zbog oštrog, preoštrog starta, koji je promakao sudiji na terenu, ali zato nije arbitrima u VAR sobi.

Umjesto žutog kartona, koji je prvobitno bio pokazan, 32-godišnji krilni fudbaler morao je da se suoči sa crvenim. Igrao se 75. minut.

Kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.

Osim Vešovića, od prvog minuta na terenu se našao i Marko Janković, a iako sa desetoricom, šamipion Azerbejdžana je izdržao i plasirao se u 1/16 finala Lige Evrope.

Leandro Andrade i Benzija lansirali su Azerbejdžance već u prvom poluvremenu, autogol Husejnova u 94. minutu došao je prekasno za Šveđane - završeno je 2:1.

U toj, grupi H, dominirao je Bajer Leverkuzen, koji je ostvario svih šest pobjeda, a danas je bio nemilosrdan protiv Moldea (5:1).

"Farmaceuti" kao prvi idu direktno u osminu finala Lige Evrope, drugoplasirani Karabag moraće da igra jednu nokaut rundu više (1/16 finala), norveški Molde kao treći ide u Ligu konferencija, dok se Haken, koji je bez bodova, oprašta od Evrope.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: