Ibra i Murinjo opet zajedno: Šveđanin se vraća na "Old traford"

Prošle sedmice je Žoze Murinjo kazao da postoji mogućnost dogovora da Ibra ostane u Junajtedu i da zaigra kada bude spreman, što će se, najvjerovatnije, dogoditi početkom naredne godine
0 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Reuters
Ibrahimović, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.08.2017. 11:32h

Zlatan Ibrahimović nastaviće oporavak od povrede koljena u Mančesteru. a u naredna 24 sata trebalo bi da se dogovori oko produžetka saradnje sa klubom sa "Old traforda".

Ibrahimovićev oporavak od teške povrede koljena ide u dobro, iako ima 35 godina, Šveđanin je fizički izuzetno spreman, a ima ogromnu želju da se vrati na teren.

Prošle sedmice je Žoze Murinjo kazao da postoji mogućnost dogovora da Ibra ostane u Junajtedu i da zaigra kada bude spreman, što će se, najvjerovatnije, dogoditi početkom naredne godine.

“U Mančesteru su oduševljeni kako se Zlatan oporavlja, a narednih dana pratiće i analizirati njegovo zdrastveno stanje. Vrlo je važno da se nađe prava mjera između oporavka i početka faze priprema za utakmice. Ako se u tome uspije, on će ostati u Junajtedu. Zlatan želi da igra, Murinjo ga želi, svi su uslovi stvoreni da dođe do dogovora", navode engleski mediji.

Do povrede koljena, Ibrahimović je bio najbolji igrač "đavola", za koje je u debitantskoj sezoni upisao 28 golova na 46 utakmica u svim takmičenjima.

Bonus video: