Turski mediji šalju Savića u Fenerbahče, njegov agent demantuje: Ne znam odakle te priče

Savić ima ugovor sa Atletikom i natpisi da pregovaramo sa Fenerbahčeom ne odgovaraju istini, kazao je Žarko Peličić

9590 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Žarko Peličić, agent Stefana Savića, demantovao je informaciju da je crnogorski reprezentativac u pregovorima sa Fenerbahčeom.

Turski mediji objavili su danas da je defanzivac Atletiko Madrida spreman da upotpuni pravu "Jugo-koloniju" na Bosforu, jer dres Fenerbahčea trenutno nose napadač iz Bosne i Hercegovine i Savićev veliki prijatelj, nekadašnji saigrač iz Mančester sitija Edin Džeko, zatim Srbin Dušan Tadić i hrvatski golman Dominik Livaković.

Osim za Savića, kako pišu mediji u Turskoj, Fenerbahče se zainteresovao i za vezistu Rada Krunića (BiH), koji nosi dres Milana.

Objavljeno je čak i da je Žarko Peličić, koji zastupa Savića, doputovao u Istanbul kako bi otpočeo pregovore.

"Bio sam u Istanbulu, ali su bili aktuelni neki drugi fudbaleri. Nije istina da pregovaramo sa Fenerbahčeom oko Savića, on ima važeći ugovor sa Atletiko Madridom i ne znam odakle te priče", kazao je Peličić "Vijestima".

Ljetos je bio aktuelan Savićev prelazak u Saudijsku Arabiju, u Al Šabab, čiji dres nosi njegov doskorašnji saigrač iz Atletiko Madirda Janik Karasko, a trener je Hrvat Igor Bišćan, ali je 32-godišnji defanzivac ostao vjeran "kolćonerosima", čiji dres nosi već devetu sezonu.

Ove sezone odigrao je devet utakmica za Atletiko u La Ligi, a iako ga je Dijego Simeone posljednjeg mjeseca često držao na klupi, i dalje je vrlo važan član madridskog "stroja".

Bonus video: