Policija i Čelsi istražuju incident navijača na Stemford bridžu

Poslije izjednačujućeg gola navijač se spustio sa tribine, preskočio reklame pored terena i slavio ispred golmana Njukasla, a čini se i da ga je gurnuo

4801 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Londonska policija i fudbalski klub Čelsi istražuju incident na Stemford Bridžu kada je jedan navijač uletio na teren i našao se ispred golmana Njukasla Martina Dubravke tokom utakmice u Liga kupu.

Čelsi se sinoć plasirao u polufinale Liga kupa pošto je poslije jedanaesteraca pobijedio Njukasl, nakon što je utakmica bila završena 1:1.

Njukasl je poveo u 16. minutu golom Kaluma Vilsona, a domaći su izjednačili u drugom minutu nadoknade vremena golom Mihaila Mudrika.

Poslije izjednačujućeg gola navijač se spustio sa tribine, preskočio reklame pored terena i slavio ispred golmana Njukasla, a čini se i da ga je gurnuo.

Redari su ga izveli sa terena, a zatim je sudija duže razgovarao sa obezbjeđenjem Čelsija uoči izvođenja penala.

Trener Čelsija Maurisio Poketino rekao je da je razočaran zbog incidenta na stadionu i da ne podržava takvu vrstu opasnog ponašanja.

"Moramo da budemo oprezni. Navijači moraju da budu oprezni pošto to može da dovede igrače u opasnost", naveo je Poketino, prenio je BBC.

Dubravka je branio u posljednjih pet utakmica pošto je prvi golman Njukasla Nik Poup odsutan zbog operacije ramena.

Bonus video: