Još jedan negativan rekord Junajteda, Ten Hag: Nismo top tim

"Ove godine smo osvojili Ligakup i igrali finale FA kupa, bili treći u Premijer ligi. Bilo je i izdanja kada smo igrali bolje nego što možemo, sada je period kada igramo ispod svog nivoa. Postoje razlozi za to, mnogo je povreda, tim je "iskidan". Moramo da ostanemo mirni, da se držimo plana i da pokažemo zajedništvo", rekao je menadžer "crvenih đavola"

3754 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Vest Hem je nanio Mančester junajtedu 13. poraz ove sezone u svim takmičenjima, pa je velikan sa "Old traforda" ispisao još jednu negativnu stranicu istorije.

Toliko neuspjeha do Božića Junajted nije imao još od 1930/31. kada je do ovog momenta sezone imao čak 16 poraza. Tada je ispao iz lige...

Junajtedu ne ide, djeluje već neko vrijeme da je Erik ten Hag izgubio kontrolu, pa niko ne bi bio iznenađen i da Holanđanin brzo dobije otkaz...

"Nismo top tim u ovom trenutku, ali smo prošle sedmice protiv Liverpula pokazali da možemo da se nosimo s najboljima", rekao je Ten Hag poslije poraza u Londonu.

Presudili su mu Džerod Bouven i Mohamed Kudus i dvostruki asistent Lukas Paketa koji je bio nezaustavljiv.

"Imali smo svoje šanse, bila je to naša utakmica do 72. minuta kada smo primili gol. Pokušali smo da se vratimo, ali je Vest Hem nakon vodećeg gola imao dovoljno samopouzdanja i igrao je bolje", istakao je Ten Hag, čija ekipa posljednje četiri utakmice nije postigla gol.

Navijači žele bolji Junajted u 2024.

"Ove godine smo osvojili Ligakup i igrali finale FA kupa, bili treći u Premijer ligi. Bilo je i izdanja kada smo igrali bolje nego što možemo, sada je period kada igramo ispod svog nivoa. Postoje razlozi za to, mnogo je povreda, tim je "iskidan". Moramo da ostanemo mirni, da se držimo plana i da pokažemo zajedništvo", kazao je Ten Hag.

Bonus video: