Tite poručio Peresu: Čujemo se nakon Mundijala

0 komentar(a)
Tite selektor Brazila, Foto: Reuters
Tite selektor Brazila, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.06.2018. 17:27h

Reklo bi se da je klupa Real Madrida san svih trenera, ali nakon naprasnog odlaska Zinedina Zidana svi bježe od nje.

Maurisio Poketino se zahvalio na ponudi, jer ga predsjednik Totenhema Danijel Levi ne pušta, a Florentina Peresa su, kako pišu mediji, odbili i Joakim Lev, Jirgen Klop, Masimilijano Alegri i Antonio Konte.

Jedan čovjek je, ipak, zainteresovan - selektor Brazila Tite. Čovjek koji je preporodio „selesao“, kako javljaju brazilski mediji, na poziv „kraljevskog kluba“ je otišao ekspresno odgovorio: „Čujemo se poslije Mundijala”.

Pitanje je da li će Peres biti spreman da čeka do sredine jula na pregovore, jer mu je trener koji će voditi tim naredne sezone potreban u što kraćem vremenskom periodu.

Tite je, ipak, veliki profesionalac i nije želio da kvari atmosferu uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji, iako je čelnicima Reala navodno poručio da je i te kako zainteresovan za klupu „merengesa“.

Iskusni trener je preuzeo Brazil u junu 2016. godine i u potpunosti mu vratio snagu. „Selesao“ je lagano stigao do Mundijala, a pod Titeovim vođstvom ima učinak od 16 pobjeda, tri remija i samo jednog poraza. Sada se očekuje da zablista i na Mundijalu, gdje je jedan od glavnih favorita za titulu.

Bonus video: