Anćeloti ne želi štopera u januaru, o Mbapeu ni riječi

„Cijeli svijet zna da sam pregovarao sa Fudbalskim savezom Brazila. Ponosan sam na informaciju da su željeli da vodim reprezentaciju Brazila, ali sam pregovore držao na ‘stendbaju’, jer sam čekao da mi Real ponudi produženje ugovora. Hvala Brazilcima na razumijevanju”, rekao je Karleto

4679 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Real Madrid ima velike probleme sa povredama igrača, pogotovo u zadnjoj liniji, jer su teške povrede doživjeli David Alaba i Eder Militao.

Karlo Anćeloti, međutim, ne želi da dovodi štopera u januarskom prelaznom roku.

„Nećemo da kupimo štopera. Imamo Naća Fernandesa i Antonija Ridigera. Orelijen Čuameni i Danijel Karvahal takođe mogu da igraju kao centralni bekovi. Ponavljam, nećemo da kupimo nijednog odbrambenog igrača u januaru”, rekao je italijanski stručnjak na pres konferenciji.

Real će sjutra dočekati Majorku u 19. kolu La Lige.

„Cilj je da dobro počnemo ovaj dio sezone. Imamo dobre vijesti sa treninga, jer se igrači poslije povreda vraćaju na teren. Vinisijus Žunior, Karvahal i Arda Guler se vraćaju, uskoro će i Eduardo Kamavinga”, dodao je trener Reala.

Anćeloti je krajem prošle godine produžio ugovor sa Realom do juna 2026, čime je otpala mogućnost da postane selektor Brazila, iako je navodno trebalo da preuzme „karioke” na ljeto-

„Cijeli svijet zna da sam pregovarao sa Fudbalskim savezom Brazila. Ponosan sam na informaciju da su željeli da vodim reprezentaciju Brazila, ali sam pregovore držao na ‘stendbaju’, jer sam čekao da mi Real ponudi produženje ugovora. Hvala Brazilcima na razumijevanju. Ponosam sam i što je Real htio da potpišem produženje saradnje prije isteka starog ugovora”, naveo je italijanski stručnjak.

Na kraju je upitan da li Kilijan Mbape dolazi u Real na ljeto.

„Neću da odgovorim na to pitanje”.

Bonus video: