Bivši francuski reprezentativac: Umoran sam od glasina o Mbapeu, nadam se da ide iz Pariza

"Svakih šest mjeseci je pitanje da li će Kilijan da ode - to me ljuti i umara. Želim da odabere klupski projekat umjesto ličnog", rekao je Kristof Dugari

4840 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Polako se bliži kraj saradnji Kilijana Mbapea i Pari Sen Žermena - francuski as može da ide na ljeto kao slobodan igrač ako se narednih mjeseci ne dogodi čudo i novi obrt u pregovorima sa "svecima".

Navodno je Mbape ponovo najbliži Real Madridu, a bivši reprezentativac "trikolora" Kristof Dugari ima samo jednu želju - da Mbape ode sa Parka prinčeva.

"Iz sveg srca navijam za to da ode iz PSŽ-a, jer u posljednje vrijeme stagnira. Postaje predvidliv u duelima, nedostaje mu snage i karaktera i često je neprimijetan na terenu", rekao je Dugari.

"Govor tijela mu nije dobar. Sve više maše rukama i čini mi se da je pomalo izgubljen. Već nekoliko mjeseci situacija nije dobra", dodao je Dugari.

Mbape ima pravo da već od sredine januara pregovara s drugim klubovima.

"Svakih šest mjeseci je pitanje da li će Kilijan da ode - to me ljuti i umara. Želim da Mbape odabere klupski projekat umjesto ličnog. Umoran sam od glasina o njegovoj budućnosti, Nije me više briga", zaključio je Dugari.

Bonus video: