Fenerbahče ne odustaje od Savića, turski mediji pišu da je je klub iz Istanbula kontaktirao Atletiko Madrid

TRT je objavio je Fener crnogorskog fudbalera želi da dovede već tokom ovog prelaznog roka

14328 pregleda 5 komentar(a)
Savić, Foto: Reuters
Savić, Foto: Reuters

Poziv iz Istanbula aktuelan je još od sredine decembra, a čini se da jedan od tri najveća kluba Turske i dalje vjeruje u dovođenje Stefana Savića.

Turski javni servis TRT objavio je danas da je Fenerbahče kontaktirao Atletiko Madrid sa željom da crnogorskog fudbalera dovede već tokom ovog prelaznog roka.

Isti izvor piše da je Fener najprije planirao da iz Atletika dovede Džaglara Sojundžua, ali je navodno trener "koloćonerosa" Dijego Simeone turskom defanzivcu obećao veću minutažu.

"Nakon toga Fenerbahče se okrenuo Saviću i pokucao je na vrata Atletika - turski klub planira da potpiše igrače koji bi u Istanbul stigli u drugoj sedmici januara", piše na sajtu Turske radio-televizije.

Žarko Peličić, agent Stefana Savića, u decembru je za "Vijesti" demantovao informaciju da je crnogorski reprezentativac u pregovorima sa Fenerbahčeom, ali čini se da klub sa "Šukru Saračoglu" stadiona nije odustao od potencijalno velikog pojačanja.

TRT na kraju dodaje i da se Savić navodno sastao sa napadačem Fenerbahčea Edinom Džekom, sa kojim je nekada igrao u Mančester sitiju.

Poslije dobrog starta sezone Savić je u nastavku sve manje bio u Simeonevim planovima, pa je i u prvom meču nove godine protiv Đirone bio na klupi za rezervne igrače.

Uz sve to, njegov ugovor sa Atletikom ističe u junu kada bi mogao da ode bez obeštećenja, pa ne bi bilo veliko iznenađenje ukoliko Madrid napusti u narednim danima.

Bonus video: