Mbape sapunica: Još jedna epizoda

Britanski mediji objavili da se Francuz dogovorio sa Real Madridom, njegov menadžerski tim to odmah demantovao

11742 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbalska sapunica traje već dvije godine, nastavljena je i prvih dana 2024, jer Kilijan Mbape djeluje spremno da "dribla" evropsku javnost kada je u pitanju njegova budućnost.

Ona je sve dalje od Pari Sen Žermena, ali kako se situacija mijenja kada je u pitanju jedan od najboljih napadača na svijetu niko ne može da isključi ni to da na kraju ostane na "Parku prinčeva".

Mbape od 1. januara ima pravo da pregovara sa drugim klubovima pošto mu na ljeto ističe ugovor sa PSŽ-om, pa je sinoć britanski "Dejli mejl" objavio da se već dogovorio sa Real Madridom i da bi brzo trebalo da bude objavljeno da će naredne sezone igrati u dresu velikana koji je 14 puta osvajao titulu prvaka Evrope.

Vijest je obišla svijet, a onda je danas uslijedila reakcija iz Mbapeovog menadžerskog tima:

"Kilijan još ni sa kim nije pričao o budućnosti i ono što su objavili mediji nije istina. Ne postoji vremenski okvir u kojem Mbape mora da odredi svoju budućnost", saopšteno je iz Mbapeovog kampa.

Mbape je o tome pričao još prije nekoliko dana.

"Zahvaljujući dogovoru koji ima sa predsjednikom PSŽ-a Naserom Al-Kelaifijem možemo da budemo mirni, jer nijedna strana neće biti oštećena. U klubu uopšte nije tema moja budućnost, svi mislimo samo na to kako da PSŽ ispuni ambicije koje ima ove sezone", kazao je Mbape.

Ova izjava je uslijedila samo dan pošto je Mbapea kritikovao bivši francuski reprezentativac Kristof Dugari.

"Svakih šest mjeseci je pitanje da li će Kilijan da ode, sve je to ista priča - hoće, pa neće, pa ponovo hoće... To me ljuti i umara, nije više zanimljivo. Želim da Mbape odabere klupski projekat umjesto ličnog, jer sam umoran od glasina o njegovoj budućnosti. Iskreno, više me nije briga", poručio je Dugari.

Bonus video: