Budućnost počela pripreme, stigli Ivanović i Vukčević; Milinković: Da sačuvamo lidersku poziciju

Prije prvog meča u nastavku sezone i derbija sa Dečićem "plavi" će odraditi pripreme iz tri dijela, a očekuje ih i odlazak u Antaliju

6360 pregleda 4 komentar(a)
Sa današnjeg treninga Budućnosti, Foto: FK Budućnost
Sa današnjeg treninga Budućnosti, Foto: FK Budućnost

Zimski odmor je završen - tačno mjesec nakon posljednjeg jesenjeg duela protiv Mladost u Donjoj Gorici lider Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige i aktuelni šampion počeo je pripreme.

Fudbaleri Budućnosti u odbranu krune krenuli su danas iz svoje baze na Starom aerodromu, na prvom treningu pojavilo se i novo lice Stefan Vukčević, zatim povratnik Igor Ivanović, a tu je još i Vasilije Adžić koji bi svakog dana trebalo da potpiše ugovor sa Juventusom.

"Prelazni rok još nije zvanično ni počeo, ali mi smo doveli dva igrača - to su Igor Ivanović koji je dobro poznat kod nas u klubu i u Crnoj Gori i Stefan Vukčević (bivši igrać Zete stigao je iz Veleža)", rekao je pred start priprema Mladen Milinković, šef stručnog štaba najvećeg fudbalskog kluba u Crnoj Gori.

Milinković
Milinkovićfoto: FK Budućnost

Kada je u pitanju prelazni rok treba očekivati još aktivnosti kada je u pitanju Budućnost.

"Naravno, biće sigurno nekih odlazaka, vjerovatno i dolazaka. O tome će više sportski direktor kad dođe vrijeme. Nadam se da će se svi uklopiti”, naglasio je trener Budućnosti.

"Plavi" na vrhu imaju dva boda više od Dečića, deset od Jezera - cilj je jasan, odbrana titule.

"Nadam se da su se igrači odmorili, da su došli zadovoljni, orni i spremni da ispunimo naš cilj, a to je da zadržimo poziciju na kojoj se trenutno nalazimo", poručio je Milinković.

FK Budućnost
foto: FK Budućnost

Srpski stručnjak je otkrio da su pripreme podijeljene na tri dijela.

"Prvi dio počinjemo danas, na našem kampu ćemo raditi do 21. januara, a dan kasnije odlazimo u Antaliju gdje ostajemo do 3. februara. Završni dio planiran je za Crnu Goru sve do prvog meča 17. Planirano smo ranije pošli u Anatliju kako bismo se na vrijeme adaptirali na vremenske uslove i terene ovdje", zaključio je Milinković.

Upravo će derbi između Budućnosti i Dečića, 17. februara pod Goricom otvoriti drugi dio sezone.

Bonus video: