Ivanović: Budućnost je uvijek izazov

Ivanović je potpisao dvogodišnji ugovor

6234 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Andrija Delibašić i Igor Ivanović, Foto: FK Budućnost
Andrija Delibašić i Igor Ivanović, Foto: FK Budućnost

Juče se pojavio na prozivci, a danas je potpisao ugovor - Igor Ivanović je novi fudbaler Budućnosti.

Ivanović je sa crnogorskim šampionom potpisao dvogodišnji ugovor.

Ofanzivac je za Budućnost igrao od 2018. do 2022. godione. Potom se preselio u Dečić, a prošle godine igrao za uzbekistanski Bunjodokor.

„Bilo mi je lijepo u Uzbekistanu, igrao sam, klub ima dobre uslove, ali kada se otvorila mogućnost da se vratim – nisam mnogo razmišljao. Budućnost je uvijek izazov, a posebno mi je drago što ću ponovo sarađivati sa Andrijom Delibašićem i Mladenom Milinkovićem sa kojima sam imao sjajnu saradnju u mom prethodnom mandatu kada smo i stigli do istorijske duple krune“, poručio je 33-godišnji krilni napadač u razgovoru za klupski sajt.

Ivanović ima devet pehara u Crnoj Gori (četiri titule, pet Kupova). Sa Podgoričanima je osvojio dvije titule i tri Kupa, a dres "plavih" je nosio na 133 utakmice.

„Vratio sam se u dobro poznato okruženje, sačekali su me prijatelji, tako da imam osjećaj kao da nisam ni odlazio. Pratio sam Budućnost, drago mi je što su momci osvojili jesenju titulu i nadam se da ću biti od pomoći timu u borbi za očuvanjem prvog mjesta. Motivisan sam da svi zajedno osvojimo još jednu titulu“, rekao je Ivanović.

Bonus video: