Budućnost predstavila i Vukčevića: Svi znamo koji su ciljevi

Vukčević, koji je ponikao u Zeti, u crnogorski fudbal se vratio nakon što je igrao za azerbejdžansku Gabalu, Enosis sa Kipra i mostarski Velež

4093 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Nakon Igora Ivanovića, Budućnost je predstavila i drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku - vezistu Stefana Vukčevića koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa "plavima".

Vukčević, koji je ponikao u Zeti, u crnogorski fudbal se vratio nakon što je igrao za azerbejdžansku Gabalu, Enosis sa Kipra i mostarski Velež.

"Lijep je osjećaj vratiti se u svoju zemlju, a posebno me raduje što sam došao u Budućnost. Svi znamo o kakvom se klubu radi, koliko se profesionalno i do detalja pristupa svakom segmentu i svi znamo šta su ciljevi", rekao je 26-godišnji Vukčević.

Vukčević je u 1. CFL debitovao još u sezoni 2012/13.

"Odlično poznajem ligu. Još kao tinejdžer sam igrao u Zeti kojoj ne ide najbolje, nadam se da će se vratiti na mjesto koje zaslužuje. Znam šta me čeka, neće mi biti potreban period aklimatizacije. Takođe, većinu novih saigrača poznajem, svi su me dočekali odlično i prija mi atmosfera u svlačionici", istakao je Vukčević.

Budućnost je lider i želi da odbrani titulu, cilja duplu krunu.

"Nadam se da ću uspjeti da se nametnem stručnom štabu, na meni je da radim i budem fokusiran u svakom trenutku. Očekujem da opravdam očekivanja trenera i svih ljudi u klubu, kao i navijača, i da se na kraju sezone svi zajedno radovujemo titulu. Hvala upravi kluba na ukazanom povjerenju, kao i mom menadžeru Darku Bjedovu", poručio je Vukčević.

Bonus video: