Bajer može i pez petorice prvotimaca, Sančo odmah asistent pri povratku u Borusiju

Bajer je dominaciju na gostovanju Augsbugu ipak završio pobjedom i to golom u četvrtom minutu nadoknade 17. kola Bundeslige - 1:0

7010 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Bajer je dominaciju na gostovanju Augsbugu ipak završio pobjedom i to golom u četvrtom minutu nadoknade 17. kola Bundeslige - 1:0.

Bajer teško da je mogao više od gola -bez petorice standardnih prvotimaca, jer trojica važnih šrafova u ekipi Ćabija Alonsa su na Afričkom kupu nacija, Bonifejs i Artur su povrijeđeni a najskuplji igrač, Florijan Virc se tek oporavio od povrede i igrao je pola sata.

Ipak, Palasios na asistenciju Grimalda donio je "farmaceutima" važan trijumf u borbi za Salataru.

A Borusija Dortmund je sa lakoćom slavila u Darmštatu - 3:0. Julijan Brandt je pogodio u 24. minutu a Džejdonu Sanču su trebala 22 minuta povratka starom jatu za asistenciju kapitenu Marku Rojsu u 77. minutu.

Jusufa Mukoko je u nadoknadi postavio konačan rezultat.

Union Berlin Nenada Bjelice je odigrao bez golova na gostovanju Frajburgu a Keln je sa Heidenhajmom remizirao (1:1), iako su "jarčevi" vodili na poluvremenu.

Identično, 1:1, završena je utakmica između Majnca i Volfsburga. "Vukovi" su prvi dali gol ali je Vidmer evrogolom obradovao doamću publiku.

Najveće iznenađenje je priredio Ajntraht, koji je sčavio u Lajpcigu sa 1:0. Strijelac Knauf već u 7. minutu.

Пласман обезедио Sofascore

Bonus video: