Dečić doveo Matića, Bojović se vratio u Sutjesku, Tučević otišao u Arsenal

Matija Bojović je u prvom dijelu sezone igrao za Bokelj, dok Matić u Dečić dolazi iz Saudijske Arabije. Tučević nakon epizode u Nikšiću stiže u Tivat

9259 pregleda 6 komentar(a)
Matić potpisuje ugovor, Foto: FK Dečić
Matić potpisuje ugovor, Foto: FK Dečić
Ažurirano: 17.01.2024. 19:00h

Nakon šest mjeseci provedenih u Bokelju, fudbalski klub Sutjeska Meridianbet je odlučio da vrati sa pozajmice Matiju Bojovića.

Bojović je vezni fudbaler, a u prvom dijelu sezone je za Kotorane odigrao 16 utakmica u Drugoj fudbalskoj ligi, kao i dva meča u Kupu Crne Gore.

Matija Bojović
Matija Bojovićfoto: FK Sutjeska

Sutjeska je u prelaznom roku promijenila trenera, jer je Dragan Mijanović naslijedio Vladimira Jankovića. Ekipu su napustili Marko Matanović (Sarajevo), Suad Ličina (Mladost Lob.bet), Dušan Živković (Rudar) i Ilija Tučević, koji je juče predstavljen kao pojačanje Arsenala iz Tivta.

"Nastojaću da pomognem Arsenalu da ostvarimo što bolje rezultate. Za mene je bitno da se nakon teške povrede vratim utakmicama i da na kraju sezone svi budemo zadovoljni", rekao je Tučević nakon promocije.

Aktivan u prelaznom roku je i Dečić, koji je na društvenim mrežama potvrdio transfer napadača Bojana Matića.

Matić je u prethodnih šest mjeseci igrao za Al Šejb iz Saudijske Arabije, a u Dečić dolazi kao slobodan igrač. On je karijeru počeo u Bečeju, potom je branio boje Sente, Zemuna, Loznice, Mačve, Partizana, Vojvodine, Seula, Pahtakora i Atromitosa.

Dečić na startu drugog dijela igra protiv Budućnosti, od koje ima dva boda manje.

Bonus video: