Marko Roganović ima novi klub

Nekadašnji bek Budućnosti i OFK Titograda pojačao FK Gnjilane sa Kosova, klub ga na originalan način predstavio navijačima

4339 pregleda 4 komentar(a)
Foto: FK Gjilani
Foto: FK Gjilani

Prije samo mjesec se rastao sa rumunskom ekipom UTA Arad, zbog neisplaćenih zarada, a već ima novi klub - crnogorski defanzivac Marko Roganović pojačao je tim sa Kosova, FK Gnjilane.

Da je u pitanju ambiciozan klub, osim toga što u svojim redovima ima fudbalere iz Brazila, Belgije, Hrvatske, Bugarske... FK Gnjilane je pokazalo i zbog načina na koji je 27-godišnji bek predstavljen navijačima.

Roganović se priključio ekipi na pripremama u Turskoj, gdje je - u mediteranskom ambijentu, obavljena i zvanična prezentacija, a u nastavku sezone pomoći će klubu da se izbori za što bolji plasman u ligi Kosova.

Gnjilane su trenutno 8. na tabeli.

Marko Roganović
foto: FK Gjilani

"Sa zadovoljstvom objavljujemo dolazak Marka Roganovića, sa kojim smo potpisali ugovor do ljeta 2025. uz mogućnost produženja. Marko dolazi da dodatno pojača odbrambenu liniju tima, a u prethodnom angažmanu bio je dio dobro poznatog kluba UTA Arad iz Rumunije. Pozdravljamo Roganovićev dolazak i želimo mu sreću u ostvarivanju ciljeva", saopšteno je iz kluba.

Marko Roganović je bivši igrač Budućnosti, OFK Titograda i albanskog Laćjija.

Njegov četiri godine mlađi brat Bojan već drugu sezonu je član ruskog Torpeda iz Moskve, odakle je otišao iz Čukaričkog.

Bonus video: