Dečić ubjedljiv protiv omladinaca Šahtjora

Golove za drugoplasirani tim crnogorskog šampionata postigli su Iljir Camaj, novajlija Bojan Matić, Oliver Šarkić iz penala i Draško Božović

3847 pregleda 5 komentar(a)
Tim Dečića koji je počeo jučerašnji meč, Foto: FK Dečić
Tim Dečića koji je počeo jučerašnji meč, Foto: FK Dečić

Fudbaleri Dečića pobijedili su danas omladinski sastav Šahthora iz Donjecka sa 4:1.

Bio je to prvi kontrolni meč izabranika Milorada Pekovića u Antaliji i sasvim uspješna provjera, protiv tima zvučnog imena i istorije, bez obzira na to što se radilo o mlađim fudbalerima.

Golove za drugoplasirani tim crnogorskog šampionata postigli su Iljir Camaj, novajlija Bojan Matić, Oliver Šarkić iz penala i Draško Božović.

Meč su počeli Velimirović - Drešaj, Ujkaj, Đeljaj, Ljuljđuraj - Bajović, Božanović - Asović, Đoljaj, Zorić - I. Camaj, dok se u nastavku Pekovć odlučio za varijantu Nikić - B. Milić, S.Milić, R.Camaj, Maraš - Abdulahi, Čagas - Gavršić, Šarkić, Božović - Matić.

Ekipa koja je nastupila u drugom poluvremenu
Ekipa koja je nastupila u drugom poluvremenufoto: FK Dečić

Prave provjere za Tuzane na turskoj obali Sredozemnog mora tek slijede.

U ponedjeljak 29. januara Dečić se sastaje sa premijerligašem iz Bosne i Hercegovine, Tuzlom siti, za 2. februar zakazan je okršaj protiv Banjika iz Ostrave, 5. februara Božović i drugovi igraju sa korejskim Gangvonom (za koji nastupa bivši igrač Dečića Marko Tući), dok je za kraj, 6. februara, ostavljen okršaj sa ukrajinskim Dnjeprom.

Dečić na polusezoni ima dva boda manje od vodeće Budućnosti, a u konkurenciji je i za drugi trofej, jer se plasirao u polufinale Kupa.

Bonus video: