Gvardiola o odlasku Klopa iz Liverpula: Spavaću malo bolje

Jirgen Klop juče saopštio da će na kraju sezone napustiti Liverpul

3614 pregleda 0 komentar(a)
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Pep Gvardiola, Foto: Reuters

Menadžer Mančester sitija, Pep Gvardiola, kazao je da je iznenađen odlukom Jirgena Klopa, da na kraju sezone napusti Liverpul.

Klop je juče saopštio da nakon devet godina odlazi sa "Enfilda".

"Imao sam osjećaj da on napušta i nas u Mančester sitiju, jer je Liverpul bio naš najveći rival tokom njegovog mandata. Lično, bio mi je najveći rival još od vremena kad je bio u Dortmundu, a ja u Bajern Minhenu. Nedostajaće mi, ali zadovoljan sam, jer ću bez njega spavati malo bolje noć prije mečeva protiv Liverpula. Želim mu sve najbolje. Klop je apsolutno nevjerovatan trener i znam da ga ne poznajem u potpunosti, ali on je nevjerovatna osoba", rekao je Gvardiola.

Španac je istakao i da razumije Klopa, koji je rekao da osjeća umor.

"Osjetio sam to u Barseloni pa to potpuno razumijem. Međutim, on to ne priznaje, ali vratiće se. Svi menadžeri se osjećaju umorno kad odrade mnogo godina, potpuno to razumijem. Mislim da će Premijer ligi nedostajati njegova harizma, ličnost i način na koji njegove ekipe igraju. Uvijek ih je bilo zadovoljstvo gledati koliko su pozitivni u svom pristupu. Pokušavaju da pobijede u svakoj utakmici", poručio je Gvardiola.

Bonus video: