Igumanovićev izazov u Emiratima

Igumanović se početkom godine priključio stručnom štabu crnogorskog trenera Nebojše Jovovića u Korfakanu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata

4791 pregleda 1 komentar(a)
Blažo Igumanović, Foto: Privatni album
Blažo Igumanović, Foto: Privatni album

Nekadašnji crnogorski reprezentativac Blažo Igumanović otisnuo se prije dvije godine u trenerske vode, a njegova karijera, iako tek na početku, već je dobila internacionalne obrise.

Bivši lijevi bek Budućnosti, Sutjeske, Rudara, OFK Titograda, Astane... priključio se početkom godine stručnom štabu crnogorskog trenera Nebojše Jovovića u Korfakanu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Dio Jovovićevog "stafa" odavno je fitnes trener Marko Jovanović, a 38-godišnji Igumanović kompletirao je crnogorsku koloniju na Bliskom istoku. Sa njima je i Hrvat Damir Markanović.

- Oduševljen sam kako su me prihvatili ljudi u mom novom timu, počevši od štručnog štaba, igrača i svih ostalih. Korfakan je sjajno organizovan klub. Za ovaj iskorak u mojoj karijeru najveću zahvalnost dugujem, naravno, Nebojši Jovoviću, koji je jedan od naših najboljih trenera, priznat i poznat u inostranstvu. Velika mi je čast što sam dio njegovog tima - kazao je Igumanović.

Bonus video: