Marka: Mbape će igrati u Pari sen Žermenu, Monaku 160 miliona!

"Mbape će igrati u Pari sen Žermenu", tvrdi "Marka", iako je ranije danas TV stanica "Bein sport", čije je sjedište u Kataru, odakle su i vlasnici PSŽ-a, demantovala tu informaciju
2 komentar(a)
Mbape, Foto: Reuters
Mbape, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.08.2017. 15:52h

Kakav dan na svjetskoj fudbalskoj pijaci - Kilijan Mbape i Osman Dembele, dva francuska bisera su u razdrmali svjetsku scenu.

Borusija je odbila ponudu Barselone za Dembelea, a svjetski mediji sada javljaju da je Pari sen Žermen na korak od dovođenja vihornog 18-godišnjaka iz Monaka.

"Mbape će igrati u Pari sen Žermenu", tvrdi "Marka", iako je ranije danas TV stanica "Bein sport", čije je sjedište u Kataru, odakle su i vlasnici PSŽ-a, demantovala tu informaciju.

"Mbape je imao dogovor sa Realom, ali je presudila želja njegove porodice da ostane u Francuskoj", navodi "Marka".

Francuski mediji javljaju da je dogovor dva kluba postignut i da "nema nazad" - obeštećenje je 160 miliona eura, uz 20 miliona koje bi Monako trebalo da dobije na osnovu bonusa.

Navodi se da su klubovi već razmijenili dokumentaciju i da se čeka samo da advokatski timovi završe svoj posao da bi se transfer ozvaničio.

Pari sen Žermen je oborio rekord dovođenjem Nejmara iz Barselone za 222 miliona eura.

Neće stati ni ako završi transfer Mbapea, jer mediji javljaju da je meta i golmn Atletika Jan Oblak, čija je otkupna klauzula 100 miliona eura.

Bonus video: