Pavlović i Kejn riješili rebus Menhengladbah, Bajer se ne zaustavlja

Trka udvoje u Bundesligi se nastavlja nakon 20. kola, Bajer je očekivano slavio na gostovanju Darmštatu (2:0), Bajern kući dobio Menhengladbah sa 3:1

4017 pregleda 0 komentar(a)
Kej nje uspio da preokrene tok utakmice, Foto: Beta/AP
Kej nje uspio da preokrene tok utakmice, Foto: Beta/AP

Trka udvoje u Bundesligi se nastavlja nakon 20. kola, Bajer je očekivano slavio na gostovanju Darmštatu (2:0), Bajern je "preživio" strah protiv najneugodnijeg rivala u zemlji i na Alijanc areni dobio je Menhengladbah sa 3:1.

Borusija Menhengaldbah je povela u Minhenu preko Elvedija u 35. minutu, a u Bajernu su svi strahovali od novog potsmjeha. Ipak, Aleksandar Pavlović je pred odlazak na odmor "umirio" svlačionicu.

U nastavku je Bajern teško dolazio do gola a onda kiks golmana Nikolasa, uz sjajan manevar Tomasa Milera je iskoristio Hari Kejn u 70. minutu.

Trijumf je potvrdio De Liht u 86.

A Bajer je "preživio" na prvom mjestu uprkos brojnim odsutnim prvotimcima koji su igrali ili igraju na Kupu afričkih nacija - ekipa Ćabija Alonsa slavila je sa dva gola Nigerijca Natala Tela.

Prvi u 33. minutu a drugi u 52.

Iako je slovio za autsajdera Verder je slavio u Majncu i to ranim golom Marvina Dukša. "Zeleni" su u sjajnoj proljećnoj formi i dobili su i Bajern.

Bohum je poveo sjajnim "makazicama" Morica Bročinskog u 33. minutu, ali su gosti sa penala u nadoknadi osvojili bod.

Štutgart je u uzbudljivoj utakmici slavio u Frajburgu sa 3:1.

"Švabe" su već u 7. minutu imale dva gola prednosti, a od 18. minuta i igrača više - isključen je Rol.

Ipak su dali gol do poluvremena, iskoristivši zbunjenost gostiju zbog povrede nosa saigarča Enca Milota. Utakmica je zbog toga prekinuta na desetak minuta.

U nastavku jen Štutgart rutinski završio posao uz lijep gol Mitelštada.

Пласман обезедио Sofascore

Bonus video: