Hakšabanović je drugačiji, takvi su uvijek zanimljivi

"Znam o kome se radi, da igra u Stouku. Sada je u konkurenciji je, kakvi god da su bili problemi", jasan je novi selektor "hrabrih sokola"

13698 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Sead Hakšabanović od septembra nije igrao za crnogorsku reprezentaciju.

"Puklo" je onog momenta kada ga je bivši selektor Miodrag Radulović uvrstio na spisak za mečeve kvalifikacija za Euro protiv Litvanije i Bugarske, a ovaj rekao da neće doći.

"Sead se javio, rekao je da treba da obavi obaveze vezane za preseljenje iz kluba u klub, iz Škotske u Englesku, tako da na njega nećemo računati", kazao je tada Radulović.

Hakšabanović sada igra u Stouku, a predsjednik FSCG Dejan Savićević je na današnjoj pres konferencije pojasnio da je krilni fudbaler i dalje kandidat za nacionalni tim.

"Hakšabanović je imao problem s prethodnim selektorom. Tada nije došao na okupljanje i Radulović je došao kod mene i rekao da neće više da ga zove. Sada je tu drugi selektor i on se pita. Hakšabanović je kandidat za reprezentaciju, odluka je na Prosinečkom", istakao je Savićević.

Prosinečki je očigledno upućen u kvalitete nekadašnjeg igrača Seltika.

"Znam o kome se radi, da igra u Stouku. Drugačiji je igrač od drugih, a drugačiji su uvijek zanimljivi. Sada je u konkurenciji je, kakvi god da su bili problemi ranije", jasan je Prosinečki.

Bonus video: